måndag 25 januari 2010

Nu är det bestämt!

Vi ska göra om i Elmas rum! Ni som känner mig vet att jag har velat länge, det har varit ett svårt beslut men nu är det som sagt bestämt. Elma däremot har nog kunnat gjort det mycket tidigare, men det som har fått mig att fundera fram och tillbaka har varit den fina Laura Ashley tapeten med rosor som hon har i sitt rum. Nu kommer det blir ett ljust och fint rum:) med vit liggande råplan på två väggar sen får vi se när vi kommer så långt hur fortsättningen blir. Just nu håller Christoph på att riva ner taket så förhoppningsvis hinner vi börja sätta upp det nya imorgon.

Idag
har jag varit och köpt lite blommor/lökar till dom fina små krukorna som står och gapar tomma här hemma. Dom jag köpte när vi tog bort Julen för några veckor sen har ju tyvärr redan gjort sitt.

Till alla er som gillar inredning precis som jag! Kika in hos Flitiga Fredrika på hennes blogg, hon har en tävling där man kan vinna ett presentkort till ett värde av 500 kronor i hennes butik! Den pågår till den 15 februari. Finns en länk till höger här i min blogg till hennes butik så ni kika på alla fina saker hon säljer.

Primula

"Pärlisar"


Må så gott
Kram Susanne

2 kommentarer:

Amanda sa...

Härligt med vårblommor!
Jag gick en jättefin rosa gerbera av H idag, passar bra in i mitt kök.. hehe.

Kraaam

Villa Tretton sa...

Tack gumma! JAAA visst är det:)
Va kul, förstår den passar hemma hos dig.

Pusspuss