lördag 20 november 2010

Röd och vit jul ♥


I vår hall har det blivit en röd och vit jul fast med inslag av gran, en och tall från vår fantastiska natur. Visst kanske det är lite tidigt att börja piffa redan nu men jag har bestämt mig för att inte stressa. Det blir så otroligt mycket roligare att fixa när man kan ta allt i sin egen tid och fundera och skapa utan tidspress.Nu kommer vi istället kunna lägga all tid på att bara umgås och mysa när 1:a advent kommer. Hela familjen är lika jultokig och vår lilla familjetradition måste ju hållas, som innebär att vårt julehus ska stå färdigt fredagen före 1:a advent så att vi alla ska kunna njuta av att julen är kommen utan en massa stress och måsten i sista sekund.Alla har vi våra traditioner och det tycker jag är härligt. Och gillar man julen så ser jag ingen anldening till att vänta för det är ju så mysigt ♥

Kram Susanne

7 kommentarer:

vårt lilla bo sa...

Visst är det viktigt att hinna känna efter och njuta också!

Vad mysigt det blev!

Kram!

Tess på Tilda och Mamma sa...

Älskar verkligen din blogg halkade in för en tid sedan och är fast, du ger så mycket inspiration så jag bara ler. Undrar var du köpt ljusslingan med dom små pappersstjärnorna den är ju underbar?
HA en bra dag.Kram Theres

betong ute och inne sa...

Hej Susanne...
Tack för att du gilla mina saker...glömde faktiskt att säga att en del av orden såg jag hos dej till mina bokmäkre :), tackar för tipsen....
jag håller med dej, jag vill också ha det färdigt till första advent, den dagen vill jag dricka glögg och bara njuta av allt ( ja nu blir det inte alltid så, men men).
Nu ska jag pyssla vidare inför denna dagen..
Kraam Malin

Lizas Lantliv sa...

Såå fint du gjort!!
Jättemysigt...!

Ha det bra!

Kram Liza

Vit dröm sa...

Vad fint ni har det i er hall. Håller med dig om att det är skönt att slippa stressa och att allt är färdigt till Advent!
Kram Anna

FräckaSyster sa...

Så fint du har gjort! =)
Jag har inte börjat än... men nästa vecka ska jag också komma igång med julpysslet! =)
Får man fråga vart du har köpt ljusslingan med stjärnorna!? Jättefin!

Ha en riktigt bra dag!
Kram Jenny

Vita Falkens Lantliv sa...

Så juligt och mysigt du har gjort! Jag börjar också tidigt med pyssel, varför vänta och springa omkring som en stressad ko?

Kram Susanne