fredag 30 april 2010

Valborgsmässoafton

Idag är det Valborgsmässoafton och vädret ser riktigt lovande ut:) Den här dagen kan det verkligen vara vilket väder som helst, man har firat Valborg på många olika sett. Vissa år har det varit snö fortfarande, ibland regn & rusk och vissa år är det högsommar men på något vis är det nog det riktiga "Valborgsvädret" i år! Vi ska fira med trevliga vänner med god mat & brasa!

Tänkte bjuda er på en liten bildkavalkad från vårat Badrum idag;)



Handdukar från Himla och tvålpump från Lagerhause



Den ena krukan jag köpte härom dagen har fått ta plats här ett tag:)

Badlakanen kommer även dom från Himla


Hoppas ni får en trevlig kväll vid brasan allesammans!
Må så gott
Kram Susanne

onsdag 28 april 2010

Här är den

Här är den..vår nya "Familjemedlem";)

Lite ovanligt med bilar på min Blogg, men jag måste ju visa er vår nya fina bil! Vi har funderat hit och dit ett tag nu hur vi ska göra..ska vi byta..vad ska vi ska byta till för modell..vilken färg?! Men den här blev de nu tillslut iallafall och hela familjen är nöjd & glad:)

Idag
blir det en tur till Uppsala i den.
Önskar er en skön dag i solen:)
Kram Susanne

söndag 25 april 2010

Nu har de hänt igen!

Jag har fått ännu en AWARD!!! Man blir så glad:) Den här har jag fått av bloggen Madame Vit, en jättemysig blogg som ni måste besöka om ni inte redan följer den (finns länkad till höger i min blogglista). Stort Tack!!!!!!!


Dagen har jag tillbringat ute i trädgården...underbart! Jag har krattat gräsmattan och fixat lite på altanen:) Jag njuter verkligen av den här tiden på året, så mysigt! Men visst är det härligt med alla olika årstider vi har här i vårat avlånga land, alla årstider har sin charm men just nu när man kan börja vara ute är något speciellt.

Imorgon åker vi iväg på en litet tripp, vi ska eventuellt förnya en "familjemedlem";) berättar mer sen när jag vet hur det blir!

Önskar er alla en skön kväll
Kram Susanne

Härliga Söndag

Hej allesammans hoppas ni har haft en lika solig & härlig helg som vi har haft:) Så himla skönt med lite sol & värme!

Sen har vi haft Amanda hemma på besök i helgen också, jättemysigt! Synd att helgen gick så fort bara...men vi hann med att umgås och göra lite skoj tillsammans iallafall:)

De kom upp en ny krans på förrådsdörren:)

Sen blev jag lite shoppingsugen så jag har beställt lite fina saker till mig på nätet, hoppas dom dyker upp i veckan. Visar för er när dom kommer:) Nu ska jag passa på att gå ut en sväng i solen igen!!

Önskar er en solig och skön Söndag
Kram Susanne

söndag 18 april 2010

Äntligen

Hej! Har varit lite långsamt här ett tag för vårat internet har inte funkat, tänk så tråkigt de är:( Men nu så är det igång igen!

Vilket underbart väder vi har haft hela veckan, har rensat klart i alla rabatterna så de känns jätteskön. Nu kan de börja växa igen!

Har börjat ta fram lite kransar, fat & byttor i trädgården, tänk så mysigt det är den här tiden när värmen börjar komma och man kan vara ute och pyssla:)

Blev Penseér i Rosa toner till Zinkbaljan:)



Igår var vi hos min Far & Marie-Louise på kalas, de var jättetrevligt & GOTT!!! Vi firade min Far och min Bror Stefans pojkar Elias & Matheus som har fyllt år. Så trevligt att träffas allesammans:) synd bara att vår andra bror Thomas bor så långt bort så han inte kunde vara med!

Nu ska vi ta fram våra trädgårdsmöbler och grillen. Vi får se om vi inviger den idag för de här året, lillskruttan vill de iallafall!

Önskar er alla en skön Söndag
Kram Susanne

måndag 12 april 2010

Amandas balkong

Hej hej! Visar några bilder från Amandas balkong som vi fixade lite Vårfint på igår hon & jag:)

Härliga färger på blommor

Lyktor & slingor


Planteringsbord i Zink



En del bilder blev tyvärr lite suddiga så därför finns inte alla vinklar med:(
På golvet ligger en randig fin plastmatta, på bordet ligger en prickig duk, parasollet är på plats och på stolarna ligger filtar i härliga färger! Det blev verkligen jättemysigt, tror Amanda kommer tillbringa mycket tid där ute:)

Nu ska jag gå ut och fixa lite i rabatterna, började lite förut idag men finns att göra några dagar till tror jag...man får ta lite i taget så känns de inte lika tungt;) Har hunnit med att baka bullar idag också, de är mysigt de!!!!

Må så gott & tack för att du titta in
Kram Susanne

söndag 11 april 2010

Blommor i blomlådan

Jag fick ett litet ryck på eftermiddagen och planterade blommor i blomlådan utanför köksfönstret! Så här blev resultatet..

Gardenskylten fick byta plats ett tag:)

De går i vitt & grågrönt även i år

Nu hoppas vi på mycket sol & värme så de växer till sig ordentligt:)


Penseér & Bellis

Jag har hunnit med en sväng till Amanda ikväll också, hon ville ha lite hjälp att göra Vårfint på sin Balkong! De blev en riktigt mysig Mor & Dotterkväll:) Resultatet blev en supermysig Balkong och en jättenöjd Amanda!!!

Nu måste jag krypa till kojs så jag orkar upp imorgonbitti;)
Sov så gott!
Kram Susanne

torsdag 1 april 2010

Skärtorsdag!

Idag har vi haft besök av några söta små Påskkärringar! Just nu skiner solen och hela familjen är samlad här hemma så nu kan Påsken börja:)

När Amanda kommit hem så innebär det nya ideér! Vi tycker väldigt lika om det mesta vad det gäller inredning men sen har man ju massa olika ideér som sagt och därför blev det lite omgjort på trappan idag...

...vi plockade lite videkissar när vi gick och mötte Elma från fritids, sen kom det fram en kruka som vi planterade några Penseér i som sen dekorerades med kissarna! Blev jättefint tycker jag:) Tack Amanda för hjälpen!


Penseér

Videkissar


JAG ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD PÅSK!
Kram Susanne