tisdag 28 september 2010

Ja lyckades...!

Hej hej! Som ni ser så lyckades jag lägga upp några bilder..jippie;) Dock med lite hjälp här hemifrån men vi klarade det iallafall. Nu återstår att se om det fungerar nästa gång också, vet nämligen inte riktigt hur jag/vi gjorde men jag hoppas de ska gå vägen även då. Jobbigt när dom ändrar funktionerna här på bloggen, speciellt när man som jag inte är så superteknisk när det gäller såna här saker;)
 
Nu vill jag visa er mitt senaste Fynd som jag skrev om i tidigare inlägg...
..detta stora, fina rostiga fat var det jag blev såå glad för:)




 
Har en idè vad jag ska göra med det men eftersom Hösten kommit nu så jag får spara dom idèerna till Våren är här igen!

Har varit med om en märklig och annorlunda händelse i helgen, men det var häftig, så häftig:) Tack Anette & Åke för det:)

Ha en fortsatt trevlig vecka så hoppas jag att vi ses snart igen
Kram Susanne

lördag 25 september 2010

Trevlig kväll!

Hej på er! Ville bara kika in och önska er alla en trevlig kväll:)
Tänkte också passa på att visa er ännu ett fint inköp, och ett riktigt kap;) men dom har gjort om sidan så jag lyckas inte lägga upp bilderna..?!? Vet inte hur jag ska göra:( Får ta tag i det imorn istället och hoppas att det funkar då. Nu ska vi börja med middagen här hemma:)

Må så gott och som sagt trevlig kväll
Kram Susanne

torsdag 23 september 2010

Hjärtan & Ljusslinga

Gokväll i stugorna! Vi har haft ett underbart höstväder ett par dagar nu:) Jag passade på att gräva ner lite fler Tulpanlökar i rabatterna när jag ändå tillbringat en del av dagarna utomhus. Tänker varje år att jag måste komma ihåg att göra det i höst men sen så glöms det bort eller vad det nu är som gjort att det inte blivit av men nu så..!

Idag när jag var ute och for en sväng så hittade jag två fina Hjärtan från Miljögården:)

Ett litet hjärta &...

...ett stort hjärta

Jättefina tycker jag, kunde INTE motstå dom;)

Trots det fina vädret så börjar de bli mörkt tidigt på kvällarna så den första Ljusslingan är tänd:)

Nere i det vänstar hörnet skymtar ni det lilla hjärtat. Det stora har inte funnit sin plats riktigt än;)

Ha en skön kväll allesammans
Här hemma blir det Halv åtta hos mig följt av Idol:)
Kram Susanne

måndag 20 september 2010

Planteringsbord

Gomorron! Ville visa er mitt senate lilla fynd..ännu ett Planteringsbord. Denna gång blev det ett med en betongskiva på, känner mig jättenöjd med de:)

Passar bra till den vita väggen och gråa dörren



Rostigt hjärta



Nu ska jag baka bullar:) Lovade min lilla skrutta att hon skulle få ta med till skolan och bjuda imorn men de va slut i frysen så då finns de ingen återvändo;)

Må så gott
Kram Susanne

Länge länge sen..

Hej! Nu var de länge, länge sen ja bloggade...vet inte varför de blivit så..ingen inspiration tror ja. Det är många som undrat & frågat varför men jag har inte haft något riktigt svar på de tyvärr. Men sommaren har varit bra och jag har inte legat på latsidan utan jobbat på som vanligt här hemma & i trädgården som jag älskar:) men sen har jag inte satt mig vid datorn och delat med mig av allt, de som jag tyckt varit såå skoj tidigare. Vi får se om lusten kommer tillbaka..?! Jag hoppas verkligen det:) Visar er lite blandade sommarbilder från trädgården!














Visst är det väl härligt med Hösten som har kommit till oss nu, underbar luft & härliga färger:) sen mysiga kvällar med massor av tända ljus & härliga plädar i soffan!!!

Önskar er alla en underbar Höstvecka
Hoppas vi ses snart igen
Kram Susanne