lördag 11 juni 2011

Lite nytt utanför dörren


Har gjort om lite på planteringsbordet och på trappan, lite nya blommor och en ny lykta:) Det blev väldigt enkelt & färglöst egentligen men jag kände att jag ville ha det så här nu..ett tag iallafall..;) Vi har vattenspridaren står och går i trädgården nu..det är såå torrt överallt. Vet inte om det är så stor idé att vattna gräsmattan egentligen, men alla fina blommor måste ju få lite vatten och då får ju den sig en skvätt den också.

Lilla E sa precis; Mamma, vilket häärligt väder det har varit idag..:) och jag kan inte annat än hålla med..ljuvligt!!! Klockan är tio på kvällen och vi har öppet fönster & dörrar överallt i huset, vi har ätit gott och alla verkar nöjda & belåtna..dagar som denna är det väldigt lätt att leva. Det känns nästan som vi har semester, men så är det ju inte utan den får vi snällt vänta några veckor till på.



  På trappan

Nu blir det lite mys i soffan med en bra film, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken..;)

Sov så gott sen
Kram Susanne

10 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Hej Susanne!

Vilket bord!! Det är hur fint som helst.
Så ni har haft fint väder idag? Inte här.. svalt och mulet. Men vet du vad, jag klagar inte :) Visst älskar jag sommarvärmen, men inte just nu. Först bebis, sen sommarvärme.

Klart du ska tycka om dig själv. Men jag vet att det är så mycket lättare sagt än gjort. Men varför ska vi lägga energi på att kritisera oss själva och hela tiden sträva efter att bli "perfekta". Det kommer vi ändå aldrig att bli. Vi måste acceptera oss själva. Tänk vad livet blir mycket roligare om vi går omkring och ler och mår bra. Finns det vackrare människor än de som trivs med sig själv och bara är just sig själva??!!

Kram Josefin

LOTTAS HOME sa...

Halloj vännen!
Du gör alltid sååå fint. Älskar krukan med små hjärtan, vill ha...
Ha en fortsatt underbar helg, det är bara att njuuuua nu!
Kram Lotta

Vikeskärs hem och vardag sa...

Du har det så fint!
Kan du skicka lite varmare väder till mig? :) Har regnat 2 dgr nu och ser grått ut idag med.
Ha det fint Kramar

Unknown sa...

Hejsan!
Här hade vi vacker på dagen och såå härligt varmt men till kvällen kom åska och regn. Stackars Tilda och hennes vän hade ordnat för en natt i tält men fick allt lov att komma in.
Så fint du har på ditt bord.
Kraaam Ing-Britt

A House With A View sa...

Du kan verkligen få till det jättefint!!! Krukorna är superfina och jättefint fat också!! Det är detaljerna som gör intrycket!!!

Här har också varit jättetorrt, vilket hääärligt väder vi haft! Idag har det dock kommit lite regn men nu lyser solen igen!

Önskar dig en skön söndag!

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Liza sa...

Så fint på ditt bord!
Japp har drömt om däckstolar länge o nu äntligen har jag ett par, din hörna med stolarna är superfin!!

Ha det gott!

Kramar Liza

hemma hos lilla mej sa...

Mmmm vad fint du har gjort.Kanon fint med lyktor och härliga blommor.Vad gullig du är som kikar efter den fina ljusstaken.Tack snälla.Håller tummar och tår att den kommer in någon dag.Ha en skön pingstdag söta du.Kramar Rita ♥

hemma hos lilla mej sa...

Vad heter din fina ljusstake från växtriket.Heter den Julia ?Hur hög är den ? Tänk om det stämmer då får jag den ,Håller tummar och tår .Kraaam Rita ♥

Unknown sa...

Så fint du har gjort. Det enkla är det vackra.
Det är helt fantastiskt nu. Öppet överallt i huset och ljumma kvällar. Mmm... njuter :)

Kram Maria

Så Vitt Jag Vet sa...

Fint planteringbord ! Ett blickfång!
Kraam
Sanne