måndag 30 maj 2011

Kvällssol


Äntligen är solen tillbaka:) Dock har det blåst alldeles för mycket tycker jag, aldrig är man nöjd..;) Jag har varit ute i trädgården och fixat lite i rabatter & krukor idag, sen har jag tvättat alla sängkläder eftersom det var perfekt torkväder. Ska bli såå skönt att krypa ner i en renbäddad säng sen ikväll:)

 
Rosenskära, margerit, lavendel, ljuslykta, vattenkanna, stenar och ett hjärta pryder nu ingången till våran altan:)




Hoppas på en fortsatt solig vecka i hela vårat avlånga land:)
Ha en fin kväll allesammans


Må så gott
Kram Susanne

söndag 29 maj 2011

Lavendel & Morsdag ♥

 Nu har jag planterat den ljuvliga Lavendeln jag fick av Elmas snälla fröknar & klass härom dagen när dom var på besök:) Den fick bo i margarinlådan jag fyndade i fredags..har strykit ett tunt lager vit färg på den idag, så nu tror jag det kommer bli fint med dom blå blommorna till:)

  " WANDERBERGH  Riksväxt MARGARIN 3 kg"
står det på lådan:)
Fick ett Morsdagspaket imorse av mina fina flickor..gissa vad..? Jo en dator..en vit & rosa alldeles underbar egen lite dator. TACK snälla rara, ni är bara för uunderbara♥ (nu behöver jag inte låna era nå mer..;)

Så det här är alltså det första inlägget från den, men jag hoppas att det ska bli många, många fler..;)
 ♥

Inte nog med det..fick en present av min snälla C också, Änglagård Tredje gången gillt:) Tack snälla! Jag är såå dålig på att gå på bio, det blir liksom aldrig av men jag ville ju så gärna se den här filmen så det passar mig bra att få den..nu kan jag ju kika på den många gånger dessutom..:)
 
 Ha en fortsatt härlig söndag
Jag önskar alla mammor en fin Morsdag ♥


Kram Susanne

lördag 28 maj 2011

Fortsättning...


Här kommer en liten fortsättning på det förra inlägget.
 Några fler bilder från Vårmarknaden..:) 

 Kramkalas ♥



 Min lilla Pappa ♥

Astrid ville också vara med:)


Stort Tack till er alla som kom :)

Må så gott
Kram Susanne

En vecka tillbaka i tiden

Så här såg det ut i vår trädgård för en vecka sen:) Tänkte att jag skulle bjuda er på en liten bildkavalkad från Vårmarknaden. Tyvärr hann jag inte med att ta så många bilder som jag hade önskat men det blev några stycken iallafall så håll till godo:) 

(Kunde inte lägga upp fler bilder i det här inlägget så det kanske kommer några till senare..;)


Lilla söta Thea

Min duktiga Amanda hade fullt upp med alla våra goa kunder..tur att jag har dig gumman ♥ Tack!




Mor & dotter

Önskar er alla en fin lördag
Kram Susanne

fredag 27 maj 2011

Äntligen fredag

Visst är det skönt att det är fredag..älskar fredagar, veckans favoritdag:) Har dessutom gjort lite fynd idag och det är ju aldrig fel..;) Hittade det är lilla söta bordet och en gammal margarinlåda (visar er den en annan dag) i trä som fick följa med hem. Hittade en länk på facebook där dom skrev om en lokal här i vår lilla stad som sålde gamla, vitmålade möbler till bra pris, självklart måste ju jag åka dit och kika..;) Som ni ser är det lite slitet & avskavt, har inte bestämt mig än om jag ska behålla det så eller om jag ska måla om det så det blir täckmålat..vad tycker ni? Just nu står det på altanen iallafall, kan ju vara bra att ha ett litet avlastningsbord nu under sommaren ♥ så får vi se sen hur & vad jag gör med det.


 

Det är såå tråkigt för det fungerar fortfarande inte att kommentera hos vissa av er, hoppas att det löser sig snart:)

Önskar er alla en härlig fredagkväll
Kram Susanne

torsdag 26 maj 2011

Fika i solen

 Nu har Elmas klasskamrater & fröknar varit på besök:) Vi har haft en jättemysig dag i solen med lite gott fika och många skratt ♥ och Elma är såå nöjd med sin dag:) Tänk så roligt det är att ses så här en stund i all enkelhet. Jag fick en ljuvlig Lavendel och en hel bunt med fina teckningar av dom..såå gulligt..TACK ♥ ni är för goa.


 Jordgubbstårta



Nu ska jag gå ut i trädgården en stund och njuta av solen som skiner..och inte blåser det idag heller..häärligt:) Hoppas ni andra också har fint väder idag!

Må så gott
Kram Susanne

onsdag 25 maj 2011

Ljuslykta & Syrener ♥

   
Det är såå tråkigt när det strular med bloggen, jag har inte kunnat kommentera hos vissa av er på ett par dagar:(  Vet inte vad det beror på, kanske det är fler av er som har haft samma problem?

Det finns andra saker som är tåkiga också just nu..vädret:( Usch & fy vad det blåser och regnar heela tiden, känns som riktigt höst väder. Imorgon kommer Elmas klass och hennes snälla fröknar hem till oss och fikar:) det ska bli såå mysigt! Jag hoppas att vi ska kunna vara ute, det hör liksom årstiden till. Har en tårta står i ugen nu, sen har jag bakat lite annat gott också på beställning av lilla fröken..;) Hoppas det ska smaka! Det blir som en liten avslutning för E ska få nya fröknar till hösten.

  
Underbar ljuslykta & ljuvliga syrener



C har åkt till Göteborg ett par dagar så lilla E och jag får ha lite mor & dotter tid här hemma:) Nu ska vi äta lita middag sen ikväll ska vi på inredningsparty hemma hos snälla Jenny ♥ det ska bli såå mysigt.

Önskar er en skön kväll allesammans
Kram Susanne

måndag 23 maj 2011

Lite shopping ♥

 
Idag har Elma köpt sig lite nytt till sommaren, en bikini och två små soltoppar i häärliga sommarfärger..som att kika ner i en godispåse ♥ Hade hon fått bestämma så hade det blivit mycket, mycket mer för hon var riktigt i shoppartagen..undrar vem hon kan ha ärvt det från..;) Det finns såå mycket fint i alla butiker nu och man blir så glad av alla härliga färger.

Till mig själv blev det en svart tunika med vita prickar ♥ Vet inte varför jag alltid köper svarta kläder till mig själv, tycker ju att det är såå fint med lite färg på alla andra men jag trivs inte riktigt i det själv.


Stort tack till er allasammans för era rara ord här hos mig!
Jag har tyvärr inte haft så mycket tid att kika runt hos er andra i helgen, men ska försöka komma ikapp ikväll. Man vill ju inte missa något..;)

Ha en fin kväll
Kram Susanne

söndag 22 maj 2011

Prinsessan på ärten


Här har Elma tillbringat större delen av dagen. I dag har vi inte gjort många knop här hemma, största ansträngningen var nog den lilla turen till blomsterhandeln för att köpa lite blomjord. Men det är skönt med lite lata dagar också.


Jag bakade en liten äppelpaj som vi mumsade på i solen. Det var riktigt gott för det var så länge sen vi åt det.

Hoppas att ni har haft en härlig helg allesammans!
Kram Susanne