måndag 25 februari 2013

Tankar kring bloggandetPå handfatet..goa krämer från Åhlens

Hej!

Har suttit ett tag och funderat kring det här med bloggandet.
Varför jag gör det..?


Jag kom fram till att jag har nästan bara positivt att säga om det..:))
Jag har lärt känna så många trevliga & gulliga mäniskor som inspirerar mig och ger mig så mycket positiv energi.

Men ibland får man ta en del hårda ord. 
Och jag är ju inte mer än en människa, det är svårt att låta bli att inte bry sig när folk skriver elaka saker till mig. Jag bli lika ledsen varje gång och undrar varför jag håller på med detta..är det värt det..är det värt att behöva bli ledsen för att man skriver om sitt intresse och det man älskar att pyssla med..fota vackra saker..försöker inspirera andra med samma brinnande intresse av inredning som mig..? 

Det tycker jag ju att det är annars skulle jag ha slutat för längesen.
Men jag kan ändå inte låta bli att förundras över varför man gör så mot andra. Jag behöver bara gå till mig själv..jag läser inte bloggar som handlade om något som inte intresserar mig, men om jag nu mot förmodan skulle göra det ändå skulle jag aldrig skriva elaka kommentare till den människan som gör detta för att just han/hon brinner för sitt intresse och vill delge andra människor det.
Sen menar jag ju absolut inte att man inte ska säga som man tycker, det måste man ju såklart göra.


Jag vill att ni ska veta att jag är jätteglad att ni är så många som kikar in här hos mig varje dag, och jag vill självklart att ni ska fortsätta att följa mig ♥

Det blev inte så roligt inlägg idag, jag är ledsen för det men hoppas orka komma igen med nya krafter redan imorgon.
Va rädda om er
Stor kram Susanne

53 kommentarer:

Anonym sa...

Har nyss upptäckt din blogg och gillar den skarpt! Tycker att den är fin med vackra bilder som tilltalar mig :)
Var kommer den fina tvålpumpen ifrån?
Hälsningar
Maria

Maria i Lilla villa vita sa...

Jag gillar din blogg och dina bilder är så inspirerande!

Jag hoppas jag får träffa dig på bloggdagen i Stockholm.

Stor kram till dig!

Maria

Villa Fjärilshaga sa...

Du ska absolut INTE ta åt dig om du får dumma kommentarer,det är bara att ignorera dem,din blogg ger mig mycket glädje i vardagen och jag tittar in varje dag!!!Jag tycker du ger mycket inspiration och jag blir alldrig mätt på allt fint du visar!!!!Du ÄR en inspirationskälla för många!!!!Kram

Emma - Från min sida sett sa...

Jag är en trogen följare här inne, di har en sån fin och inspirerande blogg och du är SÅ duktig på att inreda! Dessutom så verkar du vara en fantastiskt människa! Strunta i de dumma kommentarerna, det är bara ren avundsjuka!

STOR Kram!

pillan sa...

Du har en sån fin blogg och verkar verkligen vara en genuint ödmjuk och snäll person!! Förstår mej heller inte på sådana elaka människor som finns men skulle ändå tro att det handlar om nån slags avundsjuka...

Hoppas du hittar kraft och inte låter dej nedslås av dessa "ynkryggar"!!

Kram P

Ljuvligtvitt & busiga gossar sa...

Jag såg den beska kommentaren igår. Vilken avundsjuka!
Förstår personen inte att allt den gör är att göra bort sig? Kommenterar anonymt och kan inte stå för sin egen åsikt. Blottar sina dåliga sidor och sin avundsjuka.

Jag ÄLSKAR din blogg!
Har gått igenom den flera gånger ;)
Blir så inspirerad.
Visst bloggar du om för dyra saker för mig, men det ger mig bara drömmar ;) Och det går ju hitta budget varianter.

Många kramar <3
Och du, skulle du få saker för att du bloggar om produkterna? Bara le och va GLAD ;)

Lotta sa...

Jag tycker att du är både inspirerande och rolig. Man har bra dagar och mindre bra dagar..alla som är vettiga förstår det. Fortsätt som du gör! Ha en trevlig fortsatt dag;) kram Lotta

Linda sa...

Usch, vad tråkigt med människor som inte har något vettigare att lägga energi på än att vara elaka mot andra.

Jag älskar din blogg och det är med glädje och inspirationsförväntan som jag kikar in här. Så sluta aldrig blogga för då kommer jag hem till dig och ger dig en utskällning live. Jag vet ju liksom var du bor. :)

Massor av kramar till dig!
/Linda

Sabelhagens Olivlund sa...

Jag läser ofta din blogg men är dålig på att kommentera:)). Såg att du fått tråkiga anonyma kommentarer, förstår inte hur folk kan vara så elaka!!
Om de inte gillar att du bjuder på härlig inspiration, är det ju bara att sluta läsa. Hoppas att du inte bryr dig om det utan fortsätter med din trevliga blogg precis som den är.
Stor kram Maria

Fröken Gredelin sa...

Först vill jag säga att jag gillar din blogg och tycker att du har rena drömhemmet! Och det där att kommentera elakt under anonymt namn känns ju bara helt...löjeväckande! Sorglig bitterhet som lär göra ont i själen på den som känner sig så ogin mot andra.

Men en sak som jag inte kan låta bli att fundera på när det kommer till många inredningsbloggar (säkert andra kategorier också, men det är ju inredning som intresserar mig och de jag läser) det är ju hur mycket eller vad som egentligen är gåvor/spons och vad som är inköpt för "egna pengar".

Nu syftar jag inte på din blogg specifikt utan hela sfären. Nu på sistonde har debatterna varit i full gång om vad som är smygreklam och vad som är äkta och eftersom det faktiskt ÄR så att det är ett brott mot marknadsföringslagen att inte redovisa om produken på något sätt är sponsrad i utbyte mot en länkning t.ex.

Jag har sett att diskussionen förts inom mode och livsstil/mammabloggarna en del, men i inredningsbloggarna så verkar det inte vara så. Jag kan ibland tröttna lite på vissa bloggar som BARA känns som ett stort show off (inte så att jag sitter och kommenterar det anonymt på bloggarna dock!) och ett sätt som jag önskar att fler av er större bloggare tog till är att skriva ut väldigt tydligt vilken policy ni har, om ni aldrig gör "smygreklam"så skriv det , om ni bara gör sponsrade inlägg och inget annat så skriv det...

Ja jag önskar helt enkelt att man lättare visste vad som är saker bloggarna köper på fullpris utan nån som helst inblandning från butiken och vad som är sponsrat. Nu blev det långt här ser jag, men visst är det så att det är nyttigt att reflektera över sin agenda ibland , tyvärr ser man det så sällan i bloggvärlden. Det finns många exempel där jag gussar att bloggarna ibland kliver omkring på en smal bräda...

Ericas Vita Drömmar ♥ sa...

Du har en otroligt fin blogg full med inspiration.
Tyvärr tycks det finnas människor som skriver elakt.Mpnga har slutat med sin blogg tackvare dessa människor.Vilket jag tycker är synd.Så många fina bloggar slutat p.g.a detta.
Och att kommentera anonymt....fegt.
Har självfunderat lägga inställningen så att inga anonyma kan kommentera ifall man själv skulle råka ut för dessa elaka människor.
Värför läser de då dessa bloggar om de inte gillar dem ?!
Ge inte upp min vän. Samla dina krafter och fortsätt som vanligt med att inspirera oss andra.
Kram på dej
Erica

Anonym sa...

Hej! Vad är det för surkärringar som inte kan glädjas med andra. Varför är dem ens inne och tittar på din blogg om dem inte är intresserade. Dem ska ta och strunta i om du handlar eller det är reklam. I så fall är det väl din ensak. Jag brukar använda uttrycket "det är en kvinnas rättighet att shoppa" (det retar alltid någon). Fortsätt med din blogg, den är jättefin! Jag är ofta inne och får inspiration, och har själv shoppat mycket efter att sett hur fina saker du har. Mvh Anette

Sara sa...

Håller med dig i dina tankar om kommentarer. Förstår inte heller. Väldigt fint handfat ;)

Sara sa...

Håller med dig i dina tankar om kommentarer. Förstår inte heller. Väldigt fint handfat ;)

Anonym sa...

hej jag blir helt stum av dessa elaka kommentarer..jag skäms över hur svenska folket beter sig mot andra..hur kan man ens tänka på att skicka en sån elak kommentar till just dig som är såååå snäll o tillmötesgående mot alla..du besvarar alltid våra frågor är jätterar mot var o en men ändå så finns det nån elak skata därute som är avundsjuk o måste kritisera fyyy på dessa vidriga människor.. du har ett underbart hem det tycker vi alla o vi njuter av bildern o gläds med dig..kram från agneta

Life's Silverlining and I sa...

Va´! Hur kan man skriva elakt om dig och din blogg? Helt ofattbart att sådana människor finns!? Om man inte gillar en blogg är det väl bara att sluta och läsa. Jag blir så upprörd över hur vissa fungerar. Du har en fantastiskt fin och inspirerande blogg.
Bara fortsätt som du gör! Varm Kram Nilla

Anonym sa...

Jätte mysig blogg tyvärr kommer de alltid finnas avundsjuka och bittra människor men du ska inte ta åt dig sug in alla positiva kommentarer istället :) är lite dålig på att lämna avtryck men nu kunde ja inte låta bli.. Blir så inspirerad av ditt fina hem :) Med vänlig hälsning, Annica

Anonym sa...

Håller med till viss del och till viss del inte. Det verkar inte som att kommentatorerna har tittat över hur mycket du redovisar att du hela tiden har köpt eller vill köpa. Du svarar heller inte på frågan om du får saker som du gör reklam för.
Är du så ärlig och positiv som du säger att du är så redovisar du detta.
House of philia har redovisat att hon drar in ca 50.000 i månaden på sin blogg.

Jag är inte avundsjuk bara för att jag instämde till angiven kommentar att du faktiskt "shoppar" mer eller mindre i alla dina inlägg.

Det jag istället skulle vilja uppmuntra till bland alla som gillar heminredning är att inte bara använda sig utav slit och släng metoden. Så fort något märke redovisar något nytt för säsongen skall detta inhandlas, se ditt senaste inlägg om PB etc.

Jag slår istället ett slag för makeover och istället göra om och förnya istället för hela tiden shoppa nytt.

Varför måste du hela tiden shoppa nytt?????

Försöker shoppingen att ersätta något annat som du inte har?
Skänk istället pengarna till bättre ändamål.


VH Linda

♥ Fyra årstider sa...

Linda här ovan tycker du ska ändra på dig att din blogg inte ska vara som du är och inte ska du handla eller göra saker som du vill. Hon vill helt enkelt att du ska tänka till lite mer och strunta i ditt stora intresse :)))..visst kan jag också tänka ibland varför måste jag ha nytt, varför måste jag ha fina saker. Men jag behöver också resa, leva livet och mycket annat och främst så måste jag få vara jag och göra det jag älskar. Så när du får en dum kommentar så tänker du så här..

"Ju mer tid du lägger på att störas av andra, ju mindre tid får du till att göra det du själv vill" ..så tänk vad lite tid de måste ha och så mycket roligt vi hinner:))

Sedan tycker jag det är viktigt att göra rätt för sig så jag både fakturerar och betalar förmånsvärde för de saker jag har på blogg osv. Jag bloggar med rent samvete..:)

Du är jätteduktig, glömt inte det så go girl!

Kram lotta

anettan sa...

Så länge det finns mer positivt än negativt i det man gör så. en del människor går bara inte att förstå sig på.....varför vara elak? Man kan vara tyst också, ibland är det kanske bättre. Kram Anette

Sofi sa...

Hej vännen!

Du vet att jag gillar din blogg och du inspirerar mig verkligen!
Det är väl upp till var och en hur mycket eller hur lite man vill shoppa!
När man delar med sig av sitt hem och stora intresse så är det såklart jätte tråkigt att andra inte kan uppskatta det. Vi är så otroligt många som uppskattar det du gör så snälla fortsätt med det!
Du har en fantastisk förmåga när det kommer till inredning/ styling, glöm aldrig det!

Fina Susanne, stor kram på dig!

Lussan sa...

Stå på dig, på din blogg är det du som bestämmer vad den skall handla om och vad du väljer att köpa och inte köpa och ingen annan! Jag utgår ifrån att du gör "rätt för dig" men jag vet väldigt lite vad som gäller ang detta på bloggar...

Och upppenbarligen är vi väldigt många som uppskattar din blogg eftersom du har så många besökare;)

Önskar dig allt gott/Kram Lussan

Lindas plats sa...

Så otroligt vackert du har på ditt handfat jätte fint verkligen.
Jag tycker det är jätte tråkigt att läsa elaka kommentarer folk ger till andra på deras bloggar, jag själv är väldigt förskonad från elakheter i min blogg. Men jag tycker inte man ska vara elak när man skriver till varandra, är det så att man finner en blogg " mindre " intressant, varför då bli tvungen att läsa den och framför allt skriva elakheter då, hoppa vidare till nästa blogg bara.
Jag tycker i alla fall om din blogg och du inspirerar mig
Kram Linda

Fröken Gredelin sa...

Fast nu måste jag skriva en sak till här känner jag:)

Du fick en kommentar ovan om att det är din ensak om du anger vad du fått i gåva och vad du köpt själv. Just den delen stämmer inte, för enligt marknadsföringslagen så måste man faktiskt ange om det finns någon slags "reklam" med i inlägget, dvs om man får betalning eller en vara i utbyte mot ett inlägg. Det vet ju många om, men tydligen inte alla inser jag när jag ser alla dina svar.

Sedan tycker jag att det såklart är helt upp till indviden vad hen shoppar eller gör med SINA pengar och verkligen ingen annans business, MEN med undantaget då om det är någon form av spons med i bilden.

T.ex Englas showroom har fått massor av kritik för att hon bara visar upp en massa och länkar till det utan att ange om hon fått eller köpt (då är bloggen hennes arbete också har hon sagt). Följden för min egen del är att jag inte tycker att hon är trovärdig alls i sina länkningar,jag utgår ALLTID från att det jag ser hos henne är reklam...

Skulle gärna se en diskussion om detta i bloggarna så att man vet hur varje person ställer sig till detta och följdaktligen betyder det att jag som läsare kan veta vad det är jag ser...

Sedan är det klart att jag håller med om att det är fullkomligen onödigt att läsa bloggar man ändå verkar ogilla och att anonyma kommentarer är pinsamma i sig...Fast å andra sidan så kommer ju aldri dessa "obekväma" tankar fram annars eftersom folk har en tendens att bara hylla varandra annars....

Life's Silverlining and I sa...

Nu måste jag fråga dig om den cheesecaken du skrev om inne hos mig, den lät så god! eg skall jag inte äta sött :) men kan du inte lägga ut receptet på den (om du inte gjort det och jag missat?)
Sen undrar jag var du köpt dynan som du har i din svarta rottingfotölj. vill ha en liknande till min nämligen.
Gillade 4 årstiders svar i diskussionen ovan by the way.

kramkram

kustnära sa...

Så tråkigt att du ska behöva få elaka ord mot dig när du bara inspirerar och delar med dig av ditt liv på ett fantastiskt sätt. Jag hittade din blogg bara för några veckor sedan men nu missar jag inte ett inlägg så snälla sträck på dig och känn glädjen som du ger oss alla som vill ta emot den genom din blogg. Låt dom som skriver dumma ord passera för dom behöver ju inte läsa om det är så fel enligt deras tycke.
Ha nu en bra dag o var rädd om dig! KRAM

Victoria sa...

Jag är iallafall väldigt glad att jag hittade till din blogg, du ger min mycket inspiration till mitt hem.
Stort tack för det!!!

Kramar Victoria

FruNeroLindström sa...

Vilken underbart vacker bukett.

Tyvärr tror jag ofta att elaka kommentarer handlar om ren avundsjuka. Och tyvärr får man alltid väga in det onda med det goda när man väljer att vara "offentlig" som bloggandet blir.

Stå på dig. Du är otroligt inspirerande och har en underbar blogg som du vet att jag nästan dagligen mer än gärna kikar in i.

Kramar Malin

Anonym sa...

Hej kära bloggare!
Det här med mindre kul inlägg, får man nog utstå som en del i detta sätt att nå ut i sybervärlden, Nej jag menar inte personliga påhopp eller taskiga kommentarer,,,men att en del har sypunkter om REKLAM och annat är väl en naturlig reaktion hos oss människor som tankarna far iväg, och många läsare aldrig kan köpa allt, vackert ni bloggare lägger ut.
Personligen kan jag ha en viss förståelse. Men inte peronangrepp är inte OK.
Mvh Anna

Anonym sa...

Måste be om ursäkt med stavningen, innan någon kommenterar det.
min dator gör som den vill ,,och jag slarvar med att skriva för fort.
Kram Anna

Camillas Lantliv sa...

Hej gumman.

Vet du vad, skit fullständigt i dessa patetiska kryp till människor. Om man får ut något, och känner sig bättre av att vara elak mot en annan människa, då har man inte kommit långt här i livet.

Lägg allt det tramset i en påse, knyt igen den och kasta den långt som tusan (alltså rent tankemässigt, haha fick en bild i huvet där du går till skåpet och tar fram en plastpåse:)).

Du verkar vara en underbar mamma, person och vän. Jag kan inte förstå vad folk skulle ha att säga för negativt.

Vi är många som älskar din blogg och dig. Så gå vidare med nosen upp i vädret och låt de andra stackarna fortsätta sina tragiska liv. Punkt!!!

Massa massa kramar och önskan om en fin dag <3

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Nä jag förstår inte vitsen med att skriva elaka saker hos andra. Kan bara komma på en sak, de kan ju inte må bra själva, eller är det avundsjukan som gör folk elaka? Vem vet vad som rör sig i deras små ärthjärnor.
Du har en jätte fin blogg iallafall:)
Kram Jennie

Gabriella sa...

Vad tråkigt att det är någon som måste kommentera elakt! Förstår mig inte på sådant. Jag tycker att din blogg inspirerar! Ser så härligt ut på ditt handfat, trivsamt i badrummet. Och de vackra rosorna där nedan, åh!=)
Kram

hemma hos lilla mej sa...

Vet du vad den farligaste och värsta sjukdom man kan råka ut för .Jo Svenska Avundsjukan.Jag får också elaka kommentarer som jag väljer att radera för mitt liv och min blogg + ja mitt hem och pysslande är mitt liv .Jag vet att det gör ont man blir ledsen och tvivlar ska jag sluta blogga ???????Nej snälla vännen gör inte det då vinner den med problemem.Valet är ditt vännen.Kramar 0 Styrka Rita ♥

Emma sa...

Usch vad tråkigt det är att det alltid finns folk som har behov att slå ner på andra. Vad får man egentligen ut av det?

Tycker din blogg är fantastiskt fin och besöker den varje dag. Det inspirerar verkligen! Så ta med alla fina ord du har fått och kör på. Du är bra!

Marita sa...

Hejsan!
Har aldrig komenterat din blogg men bara älskar din stil och inredning. Fortsätt att inspirera mig och alla andra med det du är bra på. Mycket fin blogg mvh Marita från Partille

Ekenäsliv sa...

Kära Susanne!
Lika förvånad och chockad som du är är jag… Jag läste för nåt halvår sedan en blogg om en person som bor i mina trakter. Men så tyckte jag att det hela spårade ur, men kände att varför ska jag skriva något syrligt då? Jag slutade läsa den helt enkelt. Då gör man ingen illa.
Nu vill jag inte att du ska tro att jag tycker att du har spårat ur, jag menar att de som stör sig kan väl bara sluta läsa då.
Att faktiskt såra någon annan människa är så fult. Det är svårt för dig och mig att förstå varför man vill skriva något beskt som man faktiskt vet skulle kunna såra. Klart man kan bli avis ibland och önska att man kunde köpa allt man skulle vilja ha, men det går inte. Jag skulle aldrig kunna sitta här och tycka att livet var orättvist, eller fundera över varför du köper det du köper. Det är väl varje enskild människas ensak.
Rakt igenom datorn känner jag att du är en fin människa, en varmhjärtat och god person som jag ser såååååååå mycket fram emot att träffa i maj!! Och då ska du även få träffa min fina syster!

Om du kan, försök bortse för det beska och sug åt dig av oss som VERKLIGEN VERKLIGEN gillar dig och din blogg!

Varma kramar Anna

Anonym sa...

Hej! Jag är en sådan där "osynlig" person som i stort sett adrig lämnar avtryck! Jag har ingen egen blogg utan tycker bara att det är roligt att kika in i alla andras vackra hem och precis som du säger delar samma passion som jag=inredning. Jag blev jätte ledsen när jag läste att personer skriver elaka saker till dig. Jag tycker att du verkar vara en väldigt go tjej med en jätte fin blogg!!! Du har ett mycket vacker hem! De är nog bara avundsjuka! Keep on blogging tjejen! Jag tittar in! Kram och lycka till med fortsättningen!
Häls Eva.

Anonym sa...

Hej! Din blogg är jättefin.Så försök bortse från dom som klagar(vet det är ledsamt) men vi är många som gillar dej&din blogg& ej vill att du ändrar på den du är.
Du ska var dig själv& inte som ngn annan tycker.Så kämpa på du fina goa tjej.
Kramar Helene.

Anonym sa...

Din blogg gör mig glad och ger mig inspiration!!❤

Med vänlig hälsning, Tina , A- sås

Ulrica - Hus no. 30 sa...

Det är lätt att säga, men jag tycker du ska försöka låta det negativa rinna av dig. Du är en fantastisk människa och jag är väldigt glad att ha kommit i kontakt med dig.

Varmaste styrkekramar <3 <3

Pia H sa...Nej för guds skull tänk inte ens tanken att sluta blogga!!! du ger mig en sådan inspiration och man blir bara så glad av att se alla vackra bilder från ert fina hem!...det är bara ren och skär avundsjuka och väldigt bittra personer som beter sig på detta sätt och det värsta är att dom vågar inte stå för skiten dom vräker ur sig!!! kallar sig anonym? Så mycket fina inrednings prylar jag har hittat tack vare dig fina Susanne!!!
så fortsätt med din blogg så blir jag och alla vi andra jätteglada.

Kram Pia H

Mirisen sa...

Trist att inspirerande bloggar blir utsatta för sandlådefasoner på detta sätt:( kram

Piffa och Puffa sa...

Du har en fantastiskt blogg och jag skulle sakna den så oerhört om du inte bloggade. Samtidigt förstår jag att det emellanåt är jobbigt. Låt dock inte de negativa få vinna, vi är flera som älskar din blogg.
Kram och ha en bra helg

H`s enkla vardag sa...

Nej men usch vad tråkigt! trodde inte att du kunde få tråkiga kommentarer så snäll och fin blogg som du har! Nej strunta i dom och gläds åt oss andra som tittar in för att vi gillar dig och det du skriver och visar! det ska bli å kul att träffa dig i maj! Jag har också med mig min dotter, hon bloggar inte men jag vill att hon ska bli peppad av föreläsningarna!
jag har en tävling inne hos mig om du har lust!
Kram och trevlig helg!
Helena

mig&mitthem sa...

Varför är det så att allt positiv respons du tidigare fått inte fått något fokus utan först när något negativt kommer upp så ger du det all plats?! Varför fungerar vi kvinnor så.....för visst känner jag igen mig. Snälla fokusera på oss som gillar din blogg & lägg bort det negativa. Krams m

Browneyedgirl sa...

Tyvärr finns det elaka människor, men jag hoppas och tror att de omtänksamma är fler.
Du är en otrolig inspiration för mig och många andra och jag älskar att kika in på din blogg.
So keep going. Stor kram <3

Anonym sa...

Hej igen! Måste säg... Vet att man måste enligt marknadsföringslagen ange om det finns "reklam" med och om man får betalt för det. Men står det ingenstans så måste vi väl utgå ifrån att det INTE är så.Det kan faktiskt vara så att man vill ha det senaste, vill ha fint och tycker om att förgylla sin tillvaro med nya saker. Fortsätt med din blogg Susanne och sköt om den som du ska enligt konstens alla regler så blir det bra. Den är jättebra! Anette

Helene sa...

Din blogg ligger som favoriter på min dator och jag tittar ofta in. Jag har inte skrivit någon kommentar innan. Du skall vara stolt över dig själv och din blogg, den är jättefin! Håller med alla ovan att bry dig inte om de elaka kommentarerna. De som skriver sånt måste ha problem med sig själv. Så ta ingen skit! Fortsätt på ditt fina sätt med ditt hem, familj och blogg! Styrkekramar <3

A House With A View sa...

Suck... alltid så trist när människor inte kan vara trevliga i tonen... Men det finns olika sätt att förhålla sig på när sådant här händer, jag tycker att du ska tänka "wow, min blogg är VERKLIGEN SÅÅÅÅ jäkla GILLAD att jag till och med börjat få taskiga kommentarer!! För det är ju så att vackra bloggar som sticker ut väcker avund, tyvärr... Se det som en framgång Susanne - heja dig!! Jag får aldrig taskiga kommentarer, men så är min blogg inte ens hälften så intressant som din heller vilket ju är förklaringen, haha:))

Fortsätt med din fina blogg och - om du vill, godkänn kommentarerna innan de läggs ut. Men välj att se de elaka kommentarerna GENOM ETT POSITIVT FILTER AV FRAMGÅNG:)

Stööööörsta kramen aka (big fan)

Anonym sa...

Saknar dig och dina fina bilder.Du ger mig inspiration och energi i mitt kaos;-) Strunta i avundsjuka människor, fult att inte kunna glädjas med andra.Go girl.Kram från Cicci trogen följare

Anki sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anki sa...

Tycker inte du ska lyssna på de enstaka negativa personer som tyvärr alltid dyker upp och har åsikter. Jag gillar din blogg massor och längtar efter mer av din inspo, tack! kram Anki och grattis till din utmärkelse som du fått på min blogg Lillbovillan!