fredag 22 november 2013

Fredag och julen börjar smyga sig in

 
 
Den fina silverstjärnan (fanns i tre storlekar) hittade jag på ÖB till en billig penning, kruka/mugg Perlan Living, renar Tullhuset Living, doftljus Ica Maxi.
 
 
 
 
 
Äntligen..har försökt att göra ett inlägg vid ett flertal tillfällen idag men det har inte fungerat, blir så less!!! Nu blir det bara dessa bilder för dom andra vill tydligen inte vara med, men ni får se lite av det jag tänkt visa er i alla fall..:-)
 
 
Hoppas att allt är toppen med er kära läsare!
Vi har precis ät lite gott och druckit ett glas vin så nu är man lite lagom fredagstrött.
Som ni ser har jag börjat smyga in lite juliga inslag här hemma..;-) Det är ju så mysigt och så svårt att låta bli. Sen vet jag att i veckan som kommer har jag inte så mycket tid att fixa här hemma så därför känns det okej att börja lite för man vill ju att det ska vara färdigpyntat till advent.
Har ni börjat adventspynta än..?
 
  

 
Att plocka fram dessa finingar igen känns ganska okej måste jag säga, dom är såå ståtliga! Köpte dom på Tullhuset till förra julen och jag vet att det var många av er som gillar dom men inte hann med att få några. Vet inte om dom finns i år igen, har inte varit där på länge, men hoppas hinna dit nånting innan jul!
 
 
 
 
 Ha nu en alldeles underbar kväll
KRAM
 
 

5 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Så mysigt att plocka fram lite advents- och julsaker vartefter. Har också börjat lite smått.

Snart ses vi igen!

Kram Lena

Pia H sa...

Såå...mysigt när man får börja jul pynta! bara älskar dom underbara renarna så glad att jag hade turen att få tag i dom förra julen! ha en mysig fredags kväll!

Kram Pia H

anettan sa...

Det är så mysigt....min hyacint är superlång och har liksom somnat (Den hänger)fattar inte vad jag gjort för fel......Kram Anette

Home2tiny sa...

Jag pysslar, pyntar o bakar lite varje dag, blir så mycket mysigare då o inte lika stressigt. Tokgillar dina fina renar. Ha en skön helg. Kramisar Tina

Vitae stilo sa...

Visst är det härligt när julen börjar smyga sig på, den ger en väldigt speciell känsla. Lugn och harmoni...

Hoppas du haft en fin helg!

Kram
Helen