tisdag 3 december 2013

December månad är här

Nu är december äntligen här, en av mina favoritmånader!
 
Har börjat återhämtat mig efter helgens julmarknad nu. Det har varit jätteskoj, kul att träffa så mycket glada och trevliga marknadsbesökare som har trotsat blåsten och gett sig ut ändå. Sen alla trevliga utställare och så allas vår Åsa såklart med familj som slitit för att vi skulle ha det bra hos dom i helgen, men det tar på krafterna så det har varit ett lugnt tempo sen dess.
Men nu börjar december månad på allvar för mig med allt som hör till så som glögg, julmusik, blommor, ljus, julfilmer, bak, klappjakt, ja listan kan göras lång.
Har hunnit med att baka en dubbel sats saffransbiscotti idag, såå gott! Nu står saffransbröd på tur nån dag, sen får det bli en julgodis-bak-dag snart också..:-)
Har ni något speciellt som ni bakar till varje jul..?


Ha en fortsatt fin kväll
Kram på er
 
 
 

4 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Det vi alltid bakar till jul är lussekatter och pepparkakor. Sen brukar det inte vara så mycket mer fikabröd. Är inte så mycket för sånt.

Kram Lena

Fredrika sa...

Låter så mysigt hur du har det i december, hoppas du njuter och myser (och inte stressar för mycket..). Jag bakar gärna till dessertbordet, finns ju så mycket gott att välja där:)

Ha en fin dag!!
Kramar

Razzy sa...

Visst är december en underbar månad :) om vi nu bara kan få snö och att den får ligga kvar så blir det ännu bättre. Kul att det gick bra på julmarknaden

Kram Eva

Sofia sa...

Måstet till julen är farmors skurna franska pepparkakor. Fast de blir inte alls lika snygga som hennes. Och på julgodisbordet måste det finnas knäck (kokas i mikron, supersmidigt) och ischoklad gjord på bra choklad.