lördag 7 februari 2015

BEDROOM


 
 
 
 
 
 
Hej Lördag!
 
 
Sovrummet är ett rum här hemma som jag känner att jag inte riktigt får till, jag har kört fast lite där. Det blir inte så ombonat och mysigt som jag skulle vilja ha det.
Kanske mer gröna växter eller något på väggarna skulle piffa till det..?!!
Har sökt inspiration på nätet men inte riktigt hittat rätt, inte än i alla fall men hoppas komma på vad det är som gör att jag inte riktigt trivs här inne. Har lite funderingar på att eventuellt måla väggarna i en ljusgrå ton eller om man ska sätta en fin tapet bakom sängen och behålla dom andra väggarna vita istället. Ja ni hör ju, jag har inte en aning vad som skulle göra rummet mysigare.
 
 
Sängen och fönsterlampan har vi köpt på Möbelhuset här i stan, Svenska Hem, gardiner Åhlens, vägglampor, vita kudden och överkastet Ellos, matta Rusta, sängbord IKEA, kuddar och ljusstake Våla Magasinet i Uppsala, kruka Blomsterlandet.
 
 
 
 
 


 
 
 
Ha en mysig Mellokväll
 
KRAM
 
 
 
 
 


7 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Ååååå jag tycker att ni har ett jättefint sovrum!!!
Menjag vet hur funderingarna går;-) Jag är likadan;-)
Jag går i samma tankar just nu för vårt sovrum är stort och jag får inte till det där. O det beiga ska ut, det är inte min grej alls, har bara gråa toner hemma i övrigt.. Så grått ska det bli o golvet ska slipas och behandlas med ozmo olja och pigmentering som ska vara vitgrå.
Gillar verkligen gardinerna, sååå fina! Kommer du ihåg vad de heter?
Lampan, oh my! Har ju snöat in på lampor nu, hi hi, är det iitallas?
Ha en fin Mellokväll :-)
Kram Anna

Hem & Trevligheter sa...

Jag tycker också att sovrummet är svårt att få till. Här hemma känns det väldigt tomt över sänggaveln fast vi har mönstrad tapet. Man tycker att den känslan borde försvinna lite men icke.

Kram och trevlig lördag.
Idag börjar ju Mellon så då vet jag vad ni gör. ;) Vi gör samma här. :)

Anonym sa...

Hej ! Jag tycker också att sovrummet är fint. Men ska kanske mjukas upp lite. Fler överkast, pälsplädar och MASSA kuddar. Själva lade vi in en vit heltäckningsmatta. Underbart skönt. Kram Inger

Lena - gott för själen sa...

Jag skulle vilja göra om massor här hemma. Ser fram emot när jag får tid till det.

Kram Lena

Bara MammaMilla sa...

Meen, ert sovrum ser ju supermysigt ut! Här hemma håller vi också på och donar med sovrummet. Nya sängar, sängbord och sänggavel är inköpta, så nu är det bara resten kvar... Ha det gott! Kram Camilla

Emma sa...

Hej söta du.

Lite gröna växter på sängborden och någon fin bok, tex Chanel, eller någon/några fina askar på höjden. Fler kuddar i olika mönster och färger och en mysig pälspläd i brunt/choklad samt en hylla ovanför sängen eller två vackra prints, så tror jag att du kommer ha ett supermysigt sovrum.

Birgitta sa...

Jättefint, men för en annan känsla; skrynkliga linnegardiner och slängkappa i linne samt sängkläder. Nytt överkast och kuddar. Skulle valt smutsigt rosa eller blå nyanser.......både enfärgat och mönstrat, kolla Lovely linnen. Så otroligt fina grejer! De produkterna och fina kuddar finns på Inreda.com bl.a.Kram och lycka till! Oj, glöm inte annan matta, typ kelim, ger varm känsla!