måndag 9 februari 2015

VAD TROR NI OM DENNA..?

 
 
 
 
 
 
 
Hej!
 
Hoppas veckan startat bra för er.
 
Vi går i byta-lamp-tankar här hemma.
Älskar den fina lampa från House Doctor som hänger över matbordet nu men den ger för lite ljus så vi har funderat hit och dit ett tag nu och vi återkommer hela tiden till denna krona Random från By Rydéns. Den finns i mässing, koppar och krom, tror den i krom skulle bli bäst hos oss, vad tror ni kära bloggisar..? Ni brukar alltid ha så bra idéer att dela med er av!
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser det ut idag:)
Som  ni ser har vi inte fått i några hyllor i vitrinskåpet än, men jag ska hämta dom hos glasmästaren imorgon. Tror det kommer bli toppen att få in lite fina saker i skåpet!
 
 
 
KRAM
 
 
 
 

10 kommentarer:

Emma sa...

Om du är intresserad av att sälja er gamla kökslampa så är jag villig att köpa den till ett humant pris.

Kram Emma

Ulrica sa...

Den ljuskronan är superfin!!!
Och du vet ju redan att jag är intresserad av boll-lampan om du ska göra dig av med den :).

KRAM

Hemma på Sjuan sa...

Häftig lampa. Jag hade valt den i krom. Kram Suss

Hemma på Sjuan sa...

Häftig lampa. Jag hade valt den i krom. Kram Suss

Anonym sa...

Hej. Brukar alltid vara ärlig och oftast lämna "fina" kommentarer. Men denna lampa. Hemsk. Ska inte det strama bordet och stolarna mjukas upp lite av en "mysig" lampa. Kram

Ekenäsliv sa...

Hej där!
Jag tycker att lampan var urläcker:)
Vi har ju DIY lampan över soffbordet, dvs mer som ett smycke, men inte som ljuskälla som sådan. Så jag förstår att ni behöver bättre ljus.
Skitsnygg, gå på krom, det är nog ändå mest hållbart i längden till ert hem. Koppar tror jag mer är en fluga, däremot mässing håller nog mer i längden med :)
Lycka till!
Kram Anna

Annika Hörnhuset sa...

Hejsan!
Mmmm jag gillar lampan skarpt och då i krom men det är ju hopplöst med enbart glödlampor. Man blir ju så himla bländad. Hade själv ett par fönsterlampor med synlig glödlampa. Efter att ha letat igenom varje elbutik i stan efter en glödlampa som inte bländar fick jag ge upp och byta ut fönsterlamporna. Trivs väldigt bra med de jag har nu =)
Kram, Annika

Lena - gott för själen sa...

De är snygga de där. Den i krom blir nog bäst hos er!

Kram Lena

Anonym sa...

Har den själv i koppar och är väldigt nöjd! Kör på den i krom. Trevlig helg! / Sussi

Anonym sa...

Jag tycker att en textillampa (fina finns hos Tine K tex) skulle passa bäst eftersom ni inte har matta under bordet och stolar utan textil. Idag mjukar bubbellampan upp ett lite hårdare intryck utan textilier och jag tror att den du funderar på inte ger ett mjukare intryck. Lampan jag skrev om från Tine K ger dessutom ett bra ljus. Det skulle vara snyggt med två såna över ert bord.