måndag 13 april 2015

BÖCKER


 
Hej!
 
 
Idag tänkte jag slå ett slag för böcker.
Dom glöms tyvärr bort lite idag i våran stressiga vardag och tiden finns inte riktigt för en god bok för många av oss. Men det är viktigt att vi tar oss den tiden, berättelser fyller ett stort behov hos oss alla, inte minst hos våra barn. Att läsa för våra barn utvecklar barnens fantasi, kreativitet, inlevelseförmåga och såklart det viktigaste av allt, språkutvecklingen!
Att läsa tillsammans är ett mysigt sätt att umgås!

Ge bort ett medlemskap hos BARNENS BOKKLUBB till det nyfödda barnet, eller varför inte som doppresent, eller i födelsedagspresent, en jättefin gåva att ha gjädjas av länge!
 
 
 
 


 
Färgglada fina böcker!
 
 
 

BARNENS BOKKLUBB är en av Sveriges största bokklubb för barn. Den har funnits sedan 1977.
Deras målsättning har sedan starten varit att förmedla barnböcker med hög kvalitet.
Astrid Lindgren var en av dom som var med och gav sitt stöd till BARNENS BOKKLUBB. Hon pratade mycket om hur viktigt det är med sagoberättelser och högläsning för barn.
 
 
BARNENS BOKKLUBB skräddarsyr läsning som passar för just ditt barns ålder, från baby upp till tonåren. Dom sållar ur det stora barnboksutbudet som finns och plockar ut dom riktiga pärlorna.
Gå med i BARNENS BOKKLUBB här så får du ett jättebra erbjudande!
 
(Inlägget är i samarbete med Barnens Bokklubb)Önskar er alla en fina start på veckan
 
KRAM
4 kommentarer:

Finaste mattan sa...

Bra tips! : )

Johanna Stålros sa...

Toppentips på fler böcker i samma populära serie! Kramar

Sofi sa...

Hej vännen!

Jag kan bara hålla med om det du skriver!
Önskar verkligen att alla kunde förstå hur viktigt det är att vi läser för våra barn från mycket tidig ålder:)
Jag längtar så till jag får läsa för lilla Nils!:)

Kram fina du!

P.s Att ge bort ett prenumeration på barnens bokklubb i dopgåva var ju ett superbra tips! Vi brukar ofta köpa just böcker i dopgåva men det här var ju toppen!

kustnära sa...

Så glad jag blir när man läser om någon som förmedlar det du gör om böcker. Det ÄR jätteviktigt att vi läser för våra barn. Det ger dem en lugn stund tillsammans med en vuxen, de lär sig att lyssna, de får bättre ordförråd och sedan när de själv lär sig läsa (snabbare än dem som ingen läser för)så får de lättare att skriva och stava rätt eftersom de kan så många ord genom läsningen. Min äldsta dotter hade lånat 900 böcker på biblioteket när hon gick på högstadiet och sonen närapå lika många. För dem är bokrean som en andra julafton fortfarande och nu är de 25 och 30 år gamla. De älskar att läsa är allmänbildade, båda älskar språk och är duktiga på flera av dem. Kan inte nog hålla med om hur viktigt det är att ta sig tid att läsa för sina barn. Det ångrar man aldrig.