tisdag 21 juli 2015

SOMMAR
Hejhej!
 
 
 
Sämsta sommarbloggerskan här men dagarna bara springer iväg.
Vi försöka hjälpa Amanda och Patrik så mycket vi kan med det vi kan i renoveringen av deras hus. Sen när kvällen kommer är man trötter och landar i soffan och kikar på en film långt in på sommarnatten, sover lite längre på morgonen. Vi sa just idag att vi inte kommit in i någon riktig semesterkänsla än i år, vet inte om det beror på saknaden av sol och värme eller vad det annars kan bero på..? Hoppas den kommer.


Det har hänt mycket hemma hos A och P iaf.
Köket är på plats, golvet är lagt i vissa delar av huset, två härliga helglasade dubbeldörrar har kommit på plats i vardagsrum/matrum, tak och väggar är gipsade. Det är dock en hel del småfix kvar men mycket börjar bli klart och det blir såååå fint!!!
Jag är så glad för deras skull.KRAM5 kommentarer:

Finaste mattan sa...

Så roligt, får vi se bilder sedan? : )

Hemma på Sjuan sa...

Så kul för de med nytt hus, visst försvinner dessa "sommar"dagar snabbt... Kram Suss

Ekenäsliv sa...

Så spännande för dem:) Blir ju även nyfiken så klart ;-)
Tror att vi alla saknar sol o värme, men ibland får man nog bara gilla läget att vissa somrar är lite skit i det här landet. Vi har varit i Danmark en vecka o hade ändå ganska fint väder där:)
Ha de fint!
Kram Anna

Mittgodastefinaste sa...

Så kul att fixa till allt sådär!

Är nog inne i ledighetslunken men lite värme på det, ja tack!

Kram Jenny

Home2tiny sa...

Åå vad spännande med nytt hus och att få hjälpa till. Lite mer sol och värme skulle verkligen behövas. Ha nu en fortsatt härlig sommar fina du. Kramisar Tina