torsdag 23 juli 2015

TANKAR KRING DENNA SOMMAR


 
Godkväll!
 
 
Ska strax hoppa in i duschen, landade i soffan med datorn i mitt knä en stund först.
Många tankar som snurrar i huvudet.
 
Amanda och Patrik har precis varit här och grillat med oss, nu skulle dom vidare till vänner och spela lite kort, låter mysigt tycker jag. Saknar det, saknar härliga sommarkvällar med släkt och vänner, ett glas gott vin och massor av mysigt umgänge och babbel sent in på natten. Denna sommar har det inte varit mycket av det tyvärr. Semestern blev inte som vi planerat av olika anledningar, så blir det ibland det förstår jag men det är ända en jobbig känsla i mig. Förra sommaren däremot hade vi många, många såna kvällar, sommarfester, grillkvällar, tjejkvällar, middagar på stan på mysiga uteserveringar, ja ni förstår. Jag får helt enkelt leva på dessa i år också.
Känner mig ledsen för det ikväll!
 
 

 
 
KRAM
 
 
 
 


5 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Den här sommaren kommer gå till historien som den mest knasiga och tråkiga. Tänk vad sol och värme gör med oss människor! Vi får hoppas att vi får en fin sensommar!

Kram Lena

Ulrica sa...

Skickar en bamsekram ikväll och passar på att be om ursäkt att jag inte kom förbi tidigare idag, kroppen sade stopp :(. Hör av mig i morgon!!

Vilken oändlig tur att vi har i alla fall en tjejkväll att se fram emot, men det fick gärna vara fler.. vi kanske ska börja försöka köra spontandejter på något fik direkt efter jobbet på en vanlig vardag, bara för att ses lite oftare?

KRAMAR

Finaste mattan sa...

Åh, kära vän... det sägs att augusti blir fin... låt oss hoppas. Vi hade en sådan kväll igår, varmt och sol, uteservering och 19 grader... Men de har varit alldeles för få. Inte vara ledsen, det kommer nog. Vi beställer värme och soliga dagar tillsammans allihop!Ja, det gör vi!
: )

HOUSE of ADELA sa...

Förstår dig precis då jag känner nästan samma sak.
Sommaren är märklig och så mycket man ville göra går bort i regnet...
Jag hade i o f s en underbar vecka med SOL vid havet i skåne v 27 som var en lyckträff men annars blev den här sommaren "sommaren annorlunda" för mig. Ja, hela våren blev det med, med allt som hänt...jobbar fortfarande på att ta in verkligheten och har jobbat otroligt mycket för att inte fundera ihjäl mig på en människas tilltag och dragit in pengar istället. Nu flyttar jag snart och startar om och det känns skönt, men efter stora svek så känns det som man aldrig mer blir den man var riktigt.

Stor kram till dig fina!

Inredning och Guldkanter sa...

Vad tråkigt att inte semestern blev som det var tänkt och att vädret dessutom är som det är gör en inte gladare. Vi fick 10 dagar i Italien och det var faktiskt jobbigt på slutet med den värmen så jag har inte känt mig för nere av detta väder. Men visst nu skulle det gärna få bli några soliga dagar framöver så vi får ladda batterierna till hösten. Stor kram Pernilla