tisdag 15 november 2011

Första hyacinterna


Ljusstake & kruka från Bruka köpt på den mysiga affären Store i Västerås

Dom först Hyacinterna för i år är inhandlande och pryder vårat matbord..åhh så mysigt det är, älskar verkligen den blomman:) Den har liksom följt mig hela mitt liv, eftersom jag är ett Decemberbarn har jag fått en sån på min födelsedag varje år så länge jag kan minnas ♥




Ikväll har vi äntligen fått varmvatten igen..underbart! Så nu går tvättmaskinen & diskmaskinen på högvarv och lilla Elma har duschat lääänge..:) 4,5 veckor utan varmvatten är inte kul, men nu så är det snart som vanligt här hemma igen. Tänk vad man saknar det när man inte har det, något som man annars bara tar för givet.

Stort Tack till er alla som kikar in här hos mig, ni har blivit så många nu och det gör mig såå glad ♥ Tack för alla fina & värmande ord ni skriver:)

Må så gott
Kram Susanne

15 kommentarer:

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Sååå fint du gjort.
Längtar också efter hyacinter.
På torsdag när jag är ledig ska de första inhandlas.
Njuter av min blommande amaryllis så länge.
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Lotta

Teres sa...

Så mysigt det ser ut. Å få blommor luktar så gott som hyacinter. Måste nog ta och införskaffa ett par vita till mitt kök.
Ha det gott! mvh/ Teres

Villa Carl Larsson sa...

Åh Susanne vad fint det blir hemma hos er. Jag har också pyntat med lite hyacinter här och var och det är så mysigt. Verkligen jul. Och som jag längtar efter att ta fram ljusstakarna nu.

Ja det är mycket man tar för givet och först när man inte har det längre inser man hur mycket man behöver det och är beroende av det. Gäller egentligen allt. Varmvatten som är så självklart för oss i Sverige, kallt dricksvatten osv. Tänk de som inte har detta och så klagar man ibland för det lilla. Man borde ju skämmas egentligen.

Kram Josefin

anise sa...

Såå mysigt du har det..jättefint.. och visst är det svårt att hålla sej från att pynta..men lite tjuvstart med hyacinter är ok tycker jag..vad skönt att få tillbaka varmvattnet igen..man tänker inte så ofta på hur bra vi har det..med alla bekvämligheter.. Ha det gott sötaste du!!
KRAAAAM
Anita

Unknown sa...

Godmorgon!
Så mysigt med hyasinter, de luktar så gott.
Gud så härligt att ni fått varmvatten igen, skulle inte klara mig ens en vecka utan ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Jenny sa...

Oooo, så mycket fina bilder, vad fint ni får det!
Mysigt med hyacinter! Jag längtar efter att få adventspiffa :)
Ha en fin onsdag, kram Jenny
Härligt med varmvatten!!

hemma hos lilla mej sa...

Ååå vad fint du har gjort.Ja dom första hyacinterna varje år är något visst med!Vad skönt att ni fått varmvatten.Önskar dej en fin onsdag vännen.Kram Rita ♥

Vilmas Hus sa...

Jättefint! Hyacinter är verkligen jul! Snart ska jag köpa de första också...

Ha en riktigt bra dag!
Kram Charlotte

Anonym sa...

Samma här... decemberbarn och älskar hyacinter och vinter därtill!

Skönt med varmvatten! shit, det var verkligen länge utan det!

Ha en fin onsdag!
Kram p.

Alice & Elvira sa...

Såå fint! Javisst äre mysigt med hyacinter, är en stor favvo hos mig med :) Ska nog kila ut på byn imorrn och se om dom har fått hem sånna här på blomster :)

Oj! Förstår att det känns mer än fantastiskt att få tillbaka varmvattnet! :)

Ha en fortsatt mysig kväll!
Kram Catarina

Ninashem sa...

Vad mysigt med tända ljus. Här hemma blir de inte så glada när jag tänder ljus. De tycker det blir för varmt. Jag tänder ju ett antal när jag ändå är igång :)

Vi i Villa Ville kulla sa...

Härligt med hyacinter älskar dom fina julblommorna att kunna arrangera till advent och till jul!!!
Fint du har gjort på bordet!!
Kram kram Lotta

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Mmm, känner lukten heeelt hit, härligt med hyacinter. Tyvärr tar det en stund innan jag får dem i huset, vi bor allt för långt bort från just den mysiga delen av advent o jul...alltså dilldallet med blommor o julmarknader.
ha en toppers dag, kem Anna

MIN LYCKA ♥ sa...

Så fint! De första hyacinterna och allt annat som har med jul att göra är så kul. Nästan roligare nu i början. Längtar till första advent så ljusstakarna lyser upp i huset! Kram M

Tina sa...

Så vackert, har inte något juligt inne ännu men i Shedet ska det börjas i nu. Tiden kommer att bli knapp inför advent, så det är lika bra att sätta igång..

kram