tisdag 29 november 2011

Hej på er kära bloggisar..


..Nu var det länge sen jag kikade in här. Det är såå många gånger jag velat kika in och se hur ni har det osv men tiden har bara rusat iväg. Nu är dock julmarknaden vid My House över så nu hoppas jag att jag ska ha lite mer tid för er ;)


Pernilla och Ernst- böckerna ligger på ön och gör mig jätte bak- & pysselsugen! Jag är ledig mot slutat av veckan så då hoppas jag att julbaket kan komma igång.

Hoppas allt är fint med er.
Kram Susanne

9 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Roligt att höra från dig igen. Gick julmarknaden bra? Hoppas det men kan inte tänka mig annat :) Vad fint du har det. Vart har du hittat det där fina våningsfatet?

Kram Josefin

Vita huset 28 sa...

Hej ja ibland rusar tiden iväg. Skönt o vara ledig snart. De böckerna verkar innehålla mycket bra.

Kram Camilla

Ullis sa...

åh så kul med nya böcker! Ernst bok tror jag också att jag ska inskaffa mig. Är Pernillas bok bra? Har inte kikat i den än.
Ha det fint!
Ullis

anise sa...

Kul att du är tillbaka igen..men så blir det ibland..tiden räcker inte till allt..jag är så glad för min fina krans...Hoppas att det gick bra med marknaden..synd att det var så kallt...fina böcker ger alltid inspiration.ha det gott söta du...Kram kram Anita

Tina sa...

I de där böckerna hade jag velat dyka ner...

kram

Livet på Vestergård sa...

Inspirerande böcker! Jag hoppas få lite tid för pyssel och bak i helgen :)
Kram Kicki

Gunillasljusglimtar sa...

...Härliga böcker! Kul du kommer tillbaka! man har liite mindre tid nu det märks allt..ha det gott gumman Kramis Gunilla

A House With A View sa...

Vilken jättefin bild!! Superfint våningsfat och så fint pyntat i den!!! Stämningsfullt!! Och de där böckerna skulle jag gäääärna vilja ha!!!!!! Något för tomten att få reda på, hihi.

Stööörsta kraaaaaaamen aka

Johanna Stålros sa...

Det låter som du har fullt upp;) mysigt med julmarknad. Kram Johanna