torsdag 3 november 2011

Längtar...


Visar er min nyinköpta lykta i all enkelhet.
Inspirationen är inte på topp här hemma just nu, lite smårörigt kan man säga..men nu börjar vi ändå se ett slut. Ska bli såå skönt att kunna laga den mat man vill ha, duscha varmt, sitta i en soffa och titta på tv & njuta, ja helt enkelt såna saker som är självklara annars men som nu känns som lyx..;) Längtar att få tända och ställa denna underbara lyktan i fönstret, göra lite adventsfint här hemma och njuta av vårat nya kök!


Igår fick vi frågan om vi ville vara med på Glöggmingel på Helenas Kök/Bilkompaniet på Torsdagkväll 10/11 kl.19.00..vi behövde inte fundera länge utan tackade ja. Så Villa Trettons Julmarknad kommer ställa ut där då, det ska bli såå kul!
Så alla rara bloggisar ni är Varmt Välkomna dit då. Det kommer finnas lite olika utställare där på plats. Kom och inspireras, kanske köpa lite klappar..;) Finns möjlighet att äta mat också för dom som vill (går att förboka på Helenas Kök) annars bjuds det på glögg & pepparkakor.
Hoppas vi ses där!

Önskar er en fin torsdag
Kram Susanne

6 kommentarer:

anise sa...

Ja köksrenovering är inte så kul medan det pågår...men sen när det är klart är det desto roligare. hoppas det kommer bilder sen...va kul med julmarknad och Glöggmingel hoppas att vi kan komma då..Nu är det så trist och grått...så vi behöver allt mys vi kan få..
Ha en toppendag..
KRAAAAM Anita

MIN LYCKA ♥ sa...

Ja fy vad jobbigt när badrum och kök renoveras, men tur att ditt kök snart är klart. Tänk vad fint det kommer att bli och så nöjd man är efteråt!

Ha en fin torsdag!
//Marika

Livet på Vestergård sa...

Fin lykta. Härligt att det snart är dags för adventspynt. Det ser jag framemot.
Jag vet hur jobbigt det är att vara utan ett fungerande kök men man får lön för mödan sen när det är klart!
Ha en fin dag! Kram Kicki

Vi i Villa Ville kulla sa...

Förstår dej precis!!Renovering är inte kul och särskilt inte i kök där man vistas jämt!Men va kul med julmarknad..hoppas på en massa inspirationsbilder här på bloggen sen !
Ha de bra..
Kram Lotta

Johanna Stålros sa...

så snygg lykta! Önskar dig en fin helg. Kram Johanna

Tina sa...

Ja, nu börjar jag också längta efter stjärnor och julglitter!
Lyktan är riktigt fin, ringen i förra inlägget också!

Stor söndagskram/Tina