torsdag 12 januari 2012

En torsdag i januari


Usch & fy vilket tråkväder vi har idag..:( Grått, trist & regn så långt ögat kan nå och det är Januari = vintermånad..?!? Jag tycker synd så om alla barn som vill åka skidor & pulka och inte har fått gjort det än denna vinter. Det är ju några veckor kvar till sportlovet så kanske, kanske, kanske det hinner komma ner lite vitt från himmelen till dess..:)

Ha nu en fina dag alla bloggisar
Kram Susanne

7 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan!
Här har vi nog samma väder som du, usch.
Jag håller också tummarna att det kan komma lite snö. Visst kan jag längta till våren men den kommer ju aldrig före mars så då kan vi väl ändå få riktig vinter tills dess.
Ha en bra dag, kram Ing-Britt

carinasjolund sa...

Hej!
Här varken regnar eller snöar det :)
-3 grader och vindstilla!
Men visst är det lite trist när det är så lite snö, dottern som håller på med skidåkning har inte fått åka många timmar denna vinter!
Ha en fin dag!
Kramen♥

anise sa...

Ja Fy vilket Sk.t Väder vi har..konstigt är det om man tänker på dom 2 förra vintrarna..man kan ju undra vad naturen har för sig..
Värmande kramar <3

Vit dröm sa...

Ja du vilket lustigt väder vi har, hoppas för alla barns skull att det kommer lite snö :)
Ha en skön em/kväll!
Kram Anna

hemma hos lilla mej sa...

Bara så trist väder.Hoppas för alla barns skull att det kommer lite snö.Ha en skön torsdag rara du .Kramar Rita ♥

Snickaregården sa...

Ja, det är trist väder nu.. kan bara hoppas att vintern kommer innan sv rallyt kommer till byn, risken är väl att de kör sönder både vägar och bilar annars.
Kram Maria

Alice och Elvira sa...

Önskar jag kunde kasta ner en hel drööööööööööööös med snö till er!! :) Är lite less den, fast vi fick vinter otroligt sent här uppe i norr! Fast förstår att det inte är så spännande med grått å regn heller :/ Får hoppas ni får lite vitt lagom till sportlovet :D

Ha det så gott!
Kramar Catarina