torsdag 5 januari 2012

Trettondagsafton ♥


Hus ( Bruka )Fröken Röd, renar ( Bruka ), ljusstake, ljuslykta Store, tavla Perlan Living, kuddar H&M home, Perfect Home, Lving & Room

Idag är det Trettondagsafton..tänk så fort veckorna går. Fortsätter det i den här takten så är snart våren här igen..!
Vad har ni gjort denna dag kära bloggisar? Här hemma har vi dansat ut julen..nja dansat & dansat var väl att ta i..haha! Men vi har iallafall plockat bort alla granar, stjärnor, ljusstakar mm. och det känns så rent & fint överallt nu:) Lika mysigt som det är att göra julfint i början på december, lika skönt är det att plocka bort det nu tycker jag! Blev lite nytt på hyllan i vardagsrummet nu när granar & annat plockats bort så idag bjuder jag er på några bilder på resutatet..!




Kvällen tillbringar vi i lugn & ro här hemma i soffan:) Ska bli såå skönt. Vi får väl se om vi orkar hålla oss vakna och kika på hockeyn i natt..;)
Nej nu ska jag laga lite god mat till oss, vi blir bara tre hemma för Amanda ska ut med sina vänner ikväll:)


Önskar er alla en mysig afton 
Kram Susanne

6 kommentarer:

anise sa...

Visst är det skönt att plocka bort allt igen..nu går det mot våren har köpt mej en stor bukett tulpaner idag..och nu börjar vårlökarna komma på Växtriket..stod och höll i pärlisarna men dom får vänta lite till..Så fint du har hemma..alltid lika kul att kika in hos dej..Ha en mysig Tretton afton
Kram söta du
Anita

Villa Vinkelhaken sa...

Sååå himla fint!
Den tavlan var ju superfin! Har du gjort den själv?

Ha det så bra!
Kram Jenny

Smultron på ett strå sa...

Underbara sköna vårliga bilder... Jag tror att mitt pynt får stå kvar en vecka till - jag är inte riktigt färdig med julen ännu! //kram maria

Hemma på Sjuan sa...

Så fint du har gjort! Här åker nog julen ut imon eller på fredag. Undrar var den fina ljusslingan kommer ifrån?
Trevlig helg! Kram Suss

Levindas Värld sa...

Här hemma har jag också lite smått börjat plocka undan julpyntet... Men granen och alla ljusstakar och stjärnor får allt hänga med till Tjugondagknut, älskar att suga på julekaramellen så längde jag bara får :-) Älskar att få tända granen och stjärnorna i fönstren när jag kommer hem, det ger mig ett sådant mysigt lugn :-)

Men tror nog ändå att jag ska hänga undan de röda julgardinerna i köket och de röda mattorna jag har där och hänga upp lite vårvita gardiner och nya mattor! Gardinerna i vardagsrummet ska jag nog också byta ut i helgen. Så lite smått plockar jag med undan som sagt.

Idag har jag jobbat till 15, sen blev det ett besök hos en go vän med lek och bus med hennes barn samt go fika, jättetrevligt! Sen hem till kvällen och mat. Lade mig i soffan 20:00 och somnade på stört...haha!! Men vaknade till strax före midnatt och fick en liten energikick så nu sitter jag och kikar runt på bloggar innan det är dags att sova igen :-)

Ha det fint!

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Ni har det ju så fint!!!!!!