onsdag 18 juli 2012

Ombyte förnöjer


Matsalen efter min lilla makeover


Hej!

Jag känner sån tacksamhet att jag har alla min nära & kära omkring mig. Det blir så tydligt när det händer en saker som det gjort för mig nu..STOR Kram till er alla ♥

Idag har vi haft en lugn hemma dag lilla Elma och jag. Min kära Far & Marie-Louise var förbi en stund och hällsade på, det var jättemysigt. Sen har jag ägnat lite tid åt att förändra lite här hemma med det jag har..bytt plats på lampor, lyktor, kuddar & blommor. Det är såå roligt och allt känns genast nytt & fräscht bara av att byta lite plats. Har tänk måånga gånger att jag ska bli bättre på det, ser att många av er andra gör det och har blivit så inspirerad så nu har jag gjort mitt första tappra
försök..;-)
Håll tillgodo...












Den fina orkideén på bordet fick jag tre små söta flickor som var hos grannen och hälsade på..:-) Jag städade & rensade vårat förråd och dom fick ta vad dom ville av allt jag rensat bort. Dom blev såå glada och jag med, blev ju mindre för mig att slänga..;-)


Som ni ser är det ju ingen stor färändring utan mest småsaker som bytt plats men jag känner mig jättenöjd och rummmet känns lite nytt & fräscht..:-)


Önskar er alla en fin onsdag
Kram Susanne



16 kommentarer:

Vit dröm sa...

Ombyte förnöjer och det stämmer verkligen :)
Jättefint!
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Anna

Ekenäsliv sa...

Kunde inte sagt det bättre själv!! Jag flyttar runt nästan varje gång jag städar;)) Alltid lika kul att se att bara man flyttar på nån sak så känns det helt nytt! Och som igår när vi åkte i bilen och jag bara utbrister: "Jaaa, nuvet jag!! Halvmånebordet får flytta upp i vårt sovrum så kan linneskåpet stå i vardagsrummet!!" Min sambo bara skrattar åt mig;))
Skönt att du mår bättre idag! Va rädd om dig!
Kraaaaam Anna

Anneli sa...

Visst är det mysigt att flytta runt lite ibland.
Både möbler och prylar...........
För inte kan man köpa nytt jämt när man känner för förändringar.

Tråkigt att du varit sjuk, inte kul alls med sjukhus, det förstår jag, men bra att ha när man mår dåligt.
Gott att du mår bättre nu!!!!!!

Kram Anneli

Linda sa...

Vill bara skicka en stor kram till dig.

Jag älskar verkligen allt du har hemma hos dig. Jag körde förbi häromdagen, så såg du någon som glodde så att ögonen höll på att trilla ur skallen så var det jag som kikade på alla dina fina saker som du har i fönstrena.

Kram

Unknown sa...

Jag flyttar nog runt sakerna alldeles för sällan ;). Ombyte förnöjer ju det vet jag och visst kan små medel ge stora förändringar.
Ha de gott, kram Ing-Britt

hemma hos lilla mej sa...

Blir ju som ett nytt hem när man flyttar på sakerna.Ha det gott vännen.Ha en fin kväll.Kramar Rita ♥

A House With A View sa...

Jättefint!! Oj så charmigt rum, jättefina ting!!! Och visst känns allt nytt genom att förändra lite:))) Finfin inspiration, tack för det!!

Hoppas allt är väl?

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Johanna sa...

Visst är det kul att kunna förändra genom att byta plats på de saker man har utan att behöva köpa eller loppisfynda något nytt!?!

Jättefint blev det:)

Kram Johanna

Sofi sa...

Ja men visst är det kul att flytta runt på saker! Oftast så har man ju massor av fina saker i sina gömmor som vill komma fram och visa upp sig;)
Det blir ju som nytt!
Du har gjort det jättefint!

Kram på dig

Gabriella sa...

Åh så fint!

Sandras Värld sa...

Älskar ert hem, så vackert! KRAM

Malin's Hus sa...

snyggt fint och läckert!


KRAM MALIN

Emma - Från min sida sett sa...

Så otroligt vackert hem! Tack för din kommentar, jag var på Tre generationer igår, men jag såg inget från Tine K, men det var ett bra tips att fråga dem:) Ja Tullhuset har SÅ mycket fint, jag skulle kunna åka dit igen! ÅH var det den svarta taklampan du fick med dig hem? Ja webshoppar är alltid bra! Dina korgstolar från House Doctor är riktigt riktigt snygga!
Har du varit på Herta här i Uppsala? De har också mycket fin inredning, mycket från Day Home!

Hoppas att du känner dig piggare nu!

Kram

Anonym sa...

Blev riktigt läckert med den svarta lampan där. Den är grymt fin =) Är sugen på en själv, men blev att lägga de pengarna till en barnvagn istället haha =))
Hoppas du mår bättre, blev riktigt orolig <3

Kram Fia

Sarah Jonsson sa...

SÅ himla fint! Gillar lampan jättemycket :) vilket fynd! Kram Sarah på Tre Generationer Inredning

blockethuset sa...

Fint..