onsdag 25 juli 2012

Sommarvärmen är här..!



Ljuvlig sommarkväll, de vill vi ha många, många fler av



Hej!

Nu har sommaren äntligen kommit..vilket underbart väder vi har haft ett par dagar nu. Åhh så bra man mår av lite sol & värme..hoppas att ni andra också fått njuta av lite sommarvärme..:-)

Igår åkte vi till Stockholm & Allsång på Skansen, vi hade en jättemysig dag. En liten bonus va ju Tomas Ledins Show också..oj, oj, oj så populär han är, och han bjöd verkligen på sig själv..! Orutinerad bloggerska som jag är så glömde jag kameran hemma..hmm..tog några bilder med mobilen men det är ju inte riktigt samma sak tyvärr..:-(

Dagen har ägnats åt sol & bad..mmm så skönt det var och som vi har längtat..hoppas på flera såna dagar. Nu har vi precis ätit en god gillmiddag, tvättmaskinen går varm och tvätten hänger ute på tvättlinan, vattenspridaren står på (första gången i år) på baksidan..ja det är precis som en härlig sommarkväll ska vara när den är som bäst!

Fick bara lov att gå en sväng i vår lilla trädgård och fota lite nu på kvällskvisten..som det växer..tror aldrig vi haft så här stora härliga blommor & buska i trädgården förut. Hoppas ni inte ledsnar på mina trädgårdsbilder här i bloggen..;-)





















Som ni ser är det många blommor som är återkommande i vår trädgård. Jag tycker om att tänka/ha det så..det går som en röd tråd även utomhus och det gillar jag. hur brukar ni andra tänka när ni planerar/planterar i era trädgårdar..?


Tack till er alla för era goa kommentarer här hos mig, jag blir såå glad för var enda en av dom ♥
Har varit dålig på att kika in & skriva några rader hos er andra den sista tiden, men jag lovar att skärpa mig.


Nej nu ska jag ut och flytta vattenspridaren igen, det är ett evigt springande här ikväll..;-)

Må så gott
Kram Susanne

14 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så fint du har i trädgården! Hoppas att sommarvärmen kommer hit också :)
Kram Kicki

A House With A View sa...

åååååååh helt uuuuuuunderbara foton från din fina trädgård och dem tröttnar jag INTE på!!!! Har missat ljuvliga inlägg nedan också, gah... sååå vacker lampa!!!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Ekenäsliv sa...

Go kväll vännen!!!
Va kul med allsången:))
Alltså vilken fin trädgård!!! Hrmmm, hur vi tänker när det kommer till trädgården undrar du?? Jaaa, kära susanne, det undrar jag med, ha ha ha... Nåväl, jag har många tankar kring hur jag VILL att trädgården en dag ska se ut. MEN inte ens ROM byggdes på en dag så jag ahr insett att vi måste ta en sak i taget. Det går inte att göra fint i trädgården så länge man måste dras med byggställningar som förstör en hel del. Men... Vi tänker nog beställa hem ett par lass matjord till hösten som ska fördelas ut så vi kan "väga av" lite och jämna ut alla ojämnheter som vi har. Dock går det inte att satsa på att få 2000 km2 tomt perfekt utan jag vill gärna ha det lite vilt här och var, men så vill jag ha en köksträdgård och mera blommor och fler små mysiga ställen som man kan sitta på och mysa:)) Ambitioner finns det iaf;))
Ha en skön kväll söta du!!
Älskar er trädgård, kom gärna hem till mig och ge mig tips;)
Kraaaam Anna

Emma - Från min sida sett sa...

Otroligt fin trädgård! Lika fint som inne hos er:)

Kram

Gabriella sa...

Åh så härligt det låter! Här har vi också njutit av grillat ikväll, gott. Det gäller ju att passa på=)

Vita huset 28 sa...

Åhhh så fin trädgård du har! gillar alla blommor o den fina platsen med utebordet.

Hmm har mera gräsmatta o inte massa rabatter här. Har en stor rabatt där jag har alla blommor. Sen massa stora krukor på framsidan ist. Men jag håller ihop färgskalan till vitt/rosa/cerist o lila. Har lavendel som återkommer på 2 ställen.

Ha en skön torsdag
Kram Camilla

hemma hos lilla mej sa...

Vad härligt med en sväng till stora staden.Helt underbar trädgård har du .Bara så himla fint.Ha en mysig dag söta du.Kramar Rita ♥

House and Garden by Bia sa...

Fina sommarbilder. Har du varit på Allsång på skansen va kul. Vi är ett gäng som ska gå o se Tomas Ledin 4 aug. här i S-vall, han spelar här då.
Önskar dej en trevlig helg
Kram

Linda sa...

Med lite bättre uppkoppling kunde jag nu kika in hos dig idag. :)

Vilken tur att ni har fått lite sol på er där uppe också. Imorgon kommer vi hem så jag hoppas att solen stannar kvar.

Kram

Sofi sa...

Hej vännen!
Det är klart att vi inte tröttnar på dina fina trädgårdsbilder!
Din trädgård är ju så vacker!
I vår trädgård har vi inte så mycket blommor, bara en rabatt faktiskt. Eftersom det är första året med trädgård för oss så får det nog "växa" fram hur vi vill ha det. Känner att vår trädgård är ett framtidsprojekt för just nu vet jag faktiskt inte hur jag vill att den ska se ut;)

Ha en fin kväll kära du!

Kram på dig

Sandras Värld sa...

Ni har det såååå vackert & mysigt! Kram

Emma - Från min sida sett sa...

Kul att du har köpt en likadan lampa, är det den stora lampan som du menar? som vi har vid matbordet? Eller är det den andra svarta som jag köpte på skattgården? Myrra har som sagt väldigt mycket fint:) Du får ta dig en Uppsala tur snart:)

Hoppas att du har det underbart i solen!

Kram Emma

Emma - Från min sida sett sa...

Kul att du har köpt en likadan lampa, är det den stora lampan som du menar? som vi har vid matbordet? Eller är det den andra svarta som jag köpte på skattgården? Myrra har som sagt väldigt mycket fint:) Du får ta dig en Uppsala tur snart:)

Hoppas att du har det underbart i solen!

Kram Emma

Enelid vitt och lantligt! sa...

Så underbara trädgårdsbilder och en härlig blogg som genast hamnar bland mina favoriter.
Ha en härlig dag!
Kram Carita