måndag 4 mars 2013

En måndagPärlisar på matbordet

Krukor Store, ägg MIO, ljuslyktor & vit skål Tine K spegel House doctor Tre Generationer, lampa Day Home AllRum, glasvas Tine K TullhusetHej!

Hemma efter en promenad med Alvin, det tog lång tid att ta sig fram idag. Isgator överallt så det går knappt att gå, tur det finns lite snöhögar kvar vid sidan om som man kan stappla sig fram i..hihi vilken syn det måste vara..:-) 

Igår va vi en sväng till blomsteraffären Amanda & jag och köpte lite nytt och fräscht till krukor & vaser. Blev lite pärlisar, körsbärskvistar, rosor & brudslöja som fick följa med hem. 
Vi har inte så mycket "gröna" blommor hemma just nu, bara några mytrenträd och en murgrönabåge så därför brukar det bli lite mer "säsongsblommor" nu för tiden. Sen är det ju så mysigt med färska blommor & lökväxter på bordet..medicin för själen tycker jag!Ha en fin dag, denna första måndag i mars
Kram på er


10 kommentarer:

Catarina Alexandersson sa...

Så fint! Måste oxå iväg till blomsteraffären, ser för tråkigt ut här hemma..

Ha en bra dag!
Kram Catta

Linda sa...

Här är en till som skulle behöva åka en sväng för att shoppa växter och blommor. Imorgon är en hemmapluggdag för mig så då kanske jag kan göra det i en paus. :)

Ha det gott!
Kram Linda

anettan sa...

Fin fina bilder som alltid. Ha en fin kväll. Kram Anette

Life's Silverlining and I sa...

Håller med att nu vill man ha lite mer snittblommor på bordet, längtan efter vår också kanske? Ha en fin kväll! Kram Nilla

Ljuvligtvitt & busiga gossar sa...

Så härligt att få in lite vårblommor :)

Tack fina du för dina grattis ♥ :)

Ha en bra kväll!
Kramar

Ninni sa...

Utan blommor är det inget hem tycker jag men nu längtar jag även till vårens första blommor utomhus. Har sett att snödroppar och påskliljor börjar komma upp i söderlägen men här är fortfarande alldeles för mycket snö och is kvar också. Kram!

MammaElva sa...

Oj, så fint du har det!

Vit dröm sa...

Ja vad härligt med lite nya växter, vårlökar blir man glad av :)
Ha en fin dag!
Kram Anna

CONCEPT by JESSICA sa...

Väldigt fint, måste iväg å köpa lite vide och körsbärskvistar;)
Ha en fin dag, kram

Gabriella sa...

Härligt med lite vårblomster! Ska också införskaffa lite nytt här, är tomt på köksbordet sedan jag slängde pärlhyacinten idag=)