fredag 17 maj 2013

Det blir inte alltid som man tänkt sig

 
 
Min dator gick ju sönder härom dagen, så nu har min snälla C varit och köpt en ny till mig..:-) Men då är det så illa att tekniska jag inte förstår mig på den riktigt, vet inte hur jag får över bilderna mm så tyvärr får ni vänta tills imorn för att se dom. Visar er istället detta underbara parasoll som vi köpt så länge.
 
 
 
 
 
Fredagskvällen är här, solen skiner och grillen ska strax tändas, kan man ha det så mycket bättre..inte om ni frågar mig!
 
Ni som följer mig på Instagram vet att vi håller på att fixa ordning lite ute på altanen. Bordet & bänkarna som vi hade beställt fick vi hämta hem igår och dom va verkligen så fina som vi hoppats..:-) Nu återstår bara valet av stolar till det.
 
Vi tog ut våra svarta korgstolar från House Doctor för att prova lite, men det kändes inte riktigt rätt. Jag vet verkligen inte alls vad jag vill ha. Brukar kunna känna vad som skulle bli bäst annars men med detta känner jag mig kluven..svart, vitt eller korg det är den stora frågan..?!!
Tur att vi har sittbänkarna att sitta på ett tag iaf..;-)
 
Har ni några idéer kära bloggisar som ni vill dela med er av så mottages det tacksamt! 
Jag vet ju att ni är allra bäst på detta..:-)
 
 
 Nu ska jag gå ut i trädgården och njuta av värmen en stund till innan middagen ska avnjutas.

Önskar er allesammans en underbar kväll så ses vi imorn igen
KRAM
 
 
 
 

9 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Ibland tror man sig veta hur man vill ha det men så blir det inte bra. Svårt det där ibland. Jag har problemet att inte veta riktigt vad jag vill ha för sommarblommor i år. Vilka världsproblem vi har du:))

Nu har jag varit på stan och shoppat det dära fina linnet med den vackra halsen också, på rea dessutom. Underbart fin på

Kram Teres

House and Garden by Bia sa...

Hoppas du får en trevlig Pingst helg!!!
Kram från bia

Bakom dörr nr. 11 sa...

Trevlig helg fina du :)
Kram Pia

Helenas enkla vardag sa...

Jobbigt när man inte riktigt vet hur man vill ha det! Du får fundera och känna in!
Vi har svart bord som J gjort och Ikeas svarta korgstolar och det känns helt ok, sedan har vi bänkar också om vi blir många!
Ha en finfin pingst!
Kram Helena

Lisbeth sa...

Bali parasollen er så flot..men synd den kun er 2 meter i dia.
Jeg var lige ved at købe den men ombestemte mig og tog en som var 3 meter i dia. Passer bedst hos os:-)
Vi har "heldigvis" ikke problemet med at skulle vælge nye møbler i år..de gamle må holde en sesson til.

Rigtig god pinse fra Lisbeth

mammaxtre sa...

Skynda långsamt med alla dessa val tänker jag är det bästa. Känn in och kika efter lösningar så kommer du snart på exakt hur du vill ha det.

Ha en toppenfin helg!

A House With A View sa...

Sååååå vackert parasoll! Vill ha! Åh vad himla kul med nya utemöbler, jag skulle behöva byta ut mina också, de är verkligen inte vackra att titta på längre. Ska bli kul att se vad du köpt :) Svårt att tipsa om stolar, skulle behöva se helheten först.

Kraaaaaam aka

anettan sa...

Tekniken är så bra så långe det funkar....jag blir knas då det strular. Hoppas kvällen blev bra och att du får en fin lördag. Här skiner solen....så nu ska jag ut och njuta. Kram Anette

Johanna Stålros sa...

Trist när det tekniska strular.... Men jag vet ju hur fint du får det...;) Kram