måndag 12 augusti 2013

Hösten är på intågande


 
Kuddar & plädar i härliga färger att frossa i till hösten!
(Bilderna i detta inlägg är lånade från Sköna Hem)
 
 
 
 
Hej!
 
Snart är det långa sommarlovet slut för alla barn och det är dags att börja skolan igen. Elma har börjat längta dit senaste veckan, hon ser fram emot att få träffa sina lärare & kompisar igen.
 
Idag har det varit riktigt höstväder här hos oss. Nu är ju jag en av dom som gillar hösten, älskar den härliga luften som är. Sen att kunna ta på sig en härlig tröja & sjal, att mysa hemma med massor av tända ljus & gosiga plädar det är väl härligt..? Så för min del gör det inte så mycket, men jag vet att det är många som tycker det är en jobbig tid vi har framöver. Jag hoppas för eran skull att vi får ha lite sommarkänsla kvar ett tag till så inte hösten blir för lång!
 
 
 
Lite mer kuddar & plädar i härliga färger.
 
 
 
Sammetskudde Mio,  guldig sidenkudde Mimou, sammetskudde Laura Ashley, blombroderad kudde & paljettbroderad kudde Mathilde, sicksackmönster Missoni från Bohem, pläd Revert från Arnhilds hus,
 
Översta bilden;
Mörklila kudde Linum från NK/Classic home, kudde i krossad sammet Spiti, beigelila kudde Mathilde, kudde med veckat rutmönster & sammetskudde med passpoal båda från Laura Ashley, blank sidenkudde Spiti, ljuslila spräcklig sammets­kudde Mimou från NK/Classic home, bordeauxfärgad kudde Linum från NK/Classic home, beige kudde Interior plus, avlång kudde Mio, stickad pläd Laura Ashley, lila mohairpläd Foxford, paisleymönstrad pläd Mimou från NK/Classic home.

 
 
Önskar er alla en fortsatt fin kväll
Kram Susanne
 

8 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Jag gillar också hösten...alla årstider har sin charm tycker jag;)
Men varför ska sommaren gå så fort!!
Den kunde iaf få vara lite längre...
Läcker lila nyans på soffan ;)))
Efter resan nu på söndag (turkiet) ska jag ändra lite hemma...ska bli så kul;))
Stor kram bia

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

Hösten är härlig på sitt vis och vi får hoppas på en lika härlig höst som den sommar vi haft..Ja nu ska det bli skönt med lite vardag också för kidzens skull;)
Kram och ha det gott!
Gabriella

Sofi sa...

Hej vännen!

Härlig inspiration!
Jag är ju en riktig höstälskare så jag längtar till kyligare luft och mörka kvällar:) Brukar komma så mycket rolig i inredningsväg också och det gillas ju:)

Ha det fint!

Kram på dig

Lena - gott för själen sa...

Så länge hösten bjuder på sol och så där härlig luft så gillar jag den också. Men oftast så känns det som det är bara mörkt och regn och rått i luften. Blääää!

Fin inspo du bjuder på. Gillar de där mörka mysiga färgerna.

Kram Lena

hemma hos lilla mej sa...

Härlig inspiration mysig att köpa lite nytt .Ja bara det är soliga och härliga dagar så är hösten helt okey ! Men hoppas ju att får njuta av en lång sensommar först.Ha det gott fina du .Kramar Rita ♥.

Helenas enkla vardag sa...

Brukar inte gilla hösten eftersom min migrän alltid blir värre då. Men är det soligt och klar hög luft då gillas hösten mycket. Ska bli så spännande med all inredning nu till hösten. Fina kuddar du hittat.
Kram Helena

Linda sa...

Nej, inte höst än!!! Jag har ju sommarlov i tre veckor till och dom vill jag spendera i en solstol. :0)

Ska bara tala om att dotra din gjorde ett toppenjobb i lördags och vi är sååå nöjda med bilderna.

Kram Linda

Johanna i Norge sa...

Jag förstår mig inte alls för de som har ångest när augusti månad börjar. Förstår mig på de som har lite "tillbaka-till-skolan/jobb" ångest men inte de som tycker själva årstiden är jobbig. Jag gillar hösten meeeeen januari-mars är riktigt jobbiga månader för mig däremot. Då börjar man längta efter vår men det brukar ju faktiskt vara som kallast just då. Brrr! Så hösten har jag inget emot! Brukar bli mycket hemmapyssel och så kommer det in en herrans massa snyggt i butikerna!

Kram!