lördag 28 juni 2014

SMYCKEN!

 
 
 
 
 
 
 
 
 Hej!
 
 
Hur har ni det denna sista lördag i Juni..?
 
Vi har varit på stan en sväng och ätit lunch med fina vänner. Vi trotsade vädret och satt utomhus så nu är man lite småfrysen, men det var så trevligt så det var det värt!!
 
Har en lite fundering angående förvaring av smycken i badrummet.
Har hört eller läst (minns inte vilket) nånstans att man inte ska ha dom där, är det någon av er fina bloggisar som vet hur det är med den saken..? Kan det vara så att jag drömt det helt enkelt..!!
 Det är ju trots allt ganska praktiskt att hon dom där, nära till hands:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktiskt med ett fint litet avlastningsbord även i badrummet, lägga några handdukar på kanske. Fint att ha på altanen eller balkongen också, eller som sängbord, många bra anvädningsområden!
Jag har två stycken klara för omgående leverans om det skulle vara någon av er som vill ha ett nu till sommaren. Maila mig på villatretton@gmail.com vid intresse.
 
1 blankt svart
40x30, 80 cm högt.
Pris 1250:-
 
1 matt svart
40x30, 70 cm högt
Pris 1250:-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ha en mysig fortsättning på denna lördag
 
KRAM
 
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

lena sa...

Hej, eftersom det ofta är fuktigt i ett badrum rekommenderas det att man INTE förvarar smyckena där. De (framförallt de oäkta) blir missfärgade fort.

Love you blog btw!

Lena :)

Life´s Silverlining and I sa...

Ja, jag har hört som Lena skriver innan. Sen har jag noterat att vissa smycken blir fortare fula om man inte förvarar dem i tygpåsar. Lite synd när man vill ha dem hängandes framme:) Väldigt fint golv i badrummet! Och bordet passar perfekt där. Kramkram Pernilla

kustnära sa...

Ja, man ska inte förvara smycken i badrummet pga den fuktiga miljön som gör att smyckena efter ett tag kan bli missfärgade, samt påverkan från parfymer, svett på kroppen när man bär smyckena så ska man inte utsätta dem för mera påverkan. Att ha dem där man förvarar sina kläder är ju praktiskt för när man ändå klär på sig så tar man det smycke som passar till på samma gång. Det är kanske lite svårt i början att inte ha dem i badrummet, men det funkar efter ett tag...prova...

Anonym sa...

När man har automatik utsugs fläkt så är det ok,
Tack för bra tips👍

Eva Ottenvall sa...

Väldigt snyggt bord. Super. Skulle passa perfekt här.
Kram