måndag 21 november 2016

MIN HELGHej!


Ny vecka igen.
Jag har haft en jättemysig helg med massa skoj.
Min kära bror Thomas och hans familj från Skåne har varit på besök hela helgen.
I lördags var vi i Stockholm på Cirkus och såg Phantom of the Opera.
Den var sååå bra, Peter Jöback är helt fantastisk!!

Se den om ni inte redan gjort det!
Nytt doftljus!
K. Lundqvists julljus i år doftar heelt underbart. Att det dessutom är det så vackert gör ju ingenting. En fin lite glaskupa att ställa över det när det inte är tänt ingår och det levereras i en jättefin förpackning.
Perfekt gå-bort-present nu i adventstider.

Igår var det Kalas för vår älskade Lily som fyller 1 år idag..ni läste rätt..1 år, hur gick detta till..!!?  Jättemysigt var det och det bjöds på massa godsaker som alltid.
Hon börjar bli stora tjejen våran Lily, alltid lika go och glad, älskade barn ♥KRAM
5 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Har också testat ett sånt doftljus, ljuvlig doft! Så lagom och diskret!

Kram Jenny

Mittgodastefinaste sa...

Tittar in och önskar ett fantastiskt nytt år!

Kram Jenny

fake cartier sa...

När Patravi rolex kopia ScubaTec släpptes första gången var lyxurlandskapet väldigt annorlunda än idag - och följaktligen var Carl F. Bucherer replika klockor mycket mindre på tid för samlare av tidstycken. Idag har ett par anmärkningsvärda saker hänt sedan fake rolex Patravi ScubaTec först debuterades. En av sakerna är den nya framträdande som Bucherer-namnet har i USA. Detta fake Rolex beror på att Carl F. Bucherers moderföretag (den schweiziska klockhandelsföretagskedjan Bucherer) köpte den äldre rolex replica amerikanska klockhandelskedjan Tourneau. Medan övergången från Tourneau-butikerna till Bucherer-butikerna Rolex replica fortsätter med beräknad långsamhet, blir betydelsen och kraften i Bucherer-namnet tydligare för konsumenterna i delar av världen där Carl F. Bucherer-namnet rolex kopia tills för några år sedan inte gjorde t betyder mycket för dem.

Pheobe Faith sa...

Ja, jag kan acceptera det faktum att vissa så kallade Stavehjul är SCAM, för jag har fallit ett offer för några veckor sedan eftersom jag var så angelägen om att få min kärleksman Sjostrome tillbaka, hur vet jag att vissa kärlekstjänster är bedrägeri är detta; när du börjar kommunicera med dem via e-post eller telefon WhatsApp-nummer, och det finns inga bevis för att ditt arbete har utförts antingen genom att visa dig foton av tvärsnitt i deras tempel under förfarandet för kärleksskrivning eller om du ber kärleksstämman säga till dig vad du ska göra hemma, kärlek stavning förfarande måste vara praktiska säga incantation böner också i ditt eget personliga lediga utrymme hemma
Dr.Oduduwa kärlek stavhjul är verklig eftersom han kommer att berätta för dig hur du gör kärlek stav på egen hand på ditt hem fria utrymme på natten när alla andra sover i ditt hus då Dr.Oduduwa kommer att ge dig instruktioner om hur du gör älskar stavarbete på egen hand utan att störa eller be om mer pengar.
det här är hur man kan skilja från falska kärlek stavhjul och en riktigt bra fungerande kärlek stavhjul som fungerar bra. Jag upptäcker det här själv och det fungerar för mig efter att jag har sagt någon inkantationsbön i mitt eget hus, Dr.Oduduwa berättar för mig allt som behövde göras. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och inom de närmaste två dagarna fick jag ett telefonsamtal från min ex kärleksman Sjostrome, han återvände tillbaka till mig samma vecka. detta är mycket sant. Jag använde detta tillfälle för att rekommendera Dr.Oduduwa kärlek stavkanal för alla som söker en verklig kärlek stavhjul för att snabbt få tillbaka ex kärlekspartner. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Observera: e-postkommunikation är bäst, dela inte ditt personliga mobilnummer med någon du inte är säker på än.
tack alla för att du tog dig tid att läsa och jag önskar er all lycka och lycka till i ditt kärleksförhållande / äktenskap. Gud välsigne dig.

Anonym sa...

visit our website
ittelkom jakarta

Privacy Policy and
Terms of Service apply.