måndag 21 november 2016

MIN HELGHej!


Ny vecka igen.
Jag har haft en jättemysig helg med massa skoj.
Min kära bror Thomas och hans familj från Skåne har varit på besök hela helgen.
I lördags var vi i Stockholm på Cirkus och såg Phantom of the Opera.
Den var sååå bra, Peter Jöback är helt fantastisk!!

Se den om ni inte redan gjort det!
Nytt doftljus!
K. Lundqvists julljus i år doftar heelt underbart. Att det dessutom är det så vackert gör ju ingenting. En fin lite glaskupa att ställa över det när det inte är tänt ingår och det levereras i en jättefin förpackning.
Perfekt gå-bort-present nu i adventstider.

Igår var det Kalas för vår älskade Lily som fyller 1 år idag..ni läste rätt..1 år, hur gick detta till..!!?  Jättemysigt var det och det bjöds på massa godsaker som alltid.
Hon börjar bli stora tjejen våran Lily, alltid lika go och glad, älskade barn ♥KRAM
5 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Har också testat ett sånt doftljus, ljuvlig doft! Så lagom och diskret!

Kram Jenny

Mittgodastefinaste sa...

Tittar in och önskar ett fantastiskt nytt år!

Kram Jenny

fake cartier sa...

När Patravi rolex kopia ScubaTec släpptes första gången var lyxurlandskapet väldigt annorlunda än idag - och följaktligen var Carl F. Bucherer replika klockor mycket mindre på tid för samlare av tidstycken. Idag har ett par anmärkningsvärda saker hänt sedan fake rolex Patravi ScubaTec först debuterades. En av sakerna är den nya framträdande som Bucherer-namnet har i USA. Detta fake Rolex beror på att Carl F. Bucherers moderföretag (den schweiziska klockhandelsföretagskedjan Bucherer) köpte den äldre rolex replica amerikanska klockhandelskedjan Tourneau. Medan övergången från Tourneau-butikerna till Bucherer-butikerna Rolex replica fortsätter med beräknad långsamhet, blir betydelsen och kraften i Bucherer-namnet tydligare för konsumenterna i delar av världen där Carl F. Bucherer-namnet rolex kopia tills för några år sedan inte gjorde t betyder mycket för dem.

Pheobe Faith sa...

Ja, jag kan acceptera det faktum att vissa så kallade Stavehjul är SCAM, för jag har fallit ett offer för några veckor sedan eftersom jag var så angelägen om att få min kärleksman Sjostrome tillbaka, hur vet jag att vissa kärlekstjänster är bedrägeri är detta; när du börjar kommunicera med dem via e-post eller telefon WhatsApp-nummer, och det finns inga bevis för att ditt arbete har utförts antingen genom att visa dig foton av tvärsnitt i deras tempel under förfarandet för kärleksskrivning eller om du ber kärleksstämman säga till dig vad du ska göra hemma, kärlek stavning förfarande måste vara praktiska säga incantation böner också i ditt eget personliga lediga utrymme hemma
Dr.Oduduwa kärlek stavhjul är verklig eftersom han kommer att berätta för dig hur du gör kärlek stav på egen hand på ditt hem fria utrymme på natten när alla andra sover i ditt hus då Dr.Oduduwa kommer att ge dig instruktioner om hur du gör älskar stavarbete på egen hand utan att störa eller be om mer pengar.
det här är hur man kan skilja från falska kärlek stavhjul och en riktigt bra fungerande kärlek stavhjul som fungerar bra. Jag upptäcker det här själv och det fungerar för mig efter att jag har sagt någon inkantationsbön i mitt eget hus, Dr.Oduduwa berättar för mig allt som behövde göras. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och inom de närmaste två dagarna fick jag ett telefonsamtal från min ex kärleksman Sjostrome, han återvände tillbaka till mig samma vecka. detta är mycket sant. Jag använde detta tillfälle för att rekommendera Dr.Oduduwa kärlek stavkanal för alla som söker en verklig kärlek stavhjul för att snabbt få tillbaka ex kärlekspartner. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Observera: e-postkommunikation är bäst, dela inte ditt personliga mobilnummer med någon du inte är säker på än.
tack alla för att du tog dig tid att läsa och jag önskar er all lycka och lycka till i ditt kärleksförhållande / äktenskap. Gud välsigne dig.

Janice Aliena sa...

Jag tycker om och uppskattar bra innehåll jag läser här ... Jag har en liknande situation som hände mig för några månader sedan, min man familj gillar inte mig, du har ett barn tillsammans men ändå ville hans familj att han skulle gifta sig med En annan kvinna som bor i samma stadsdel, och även damen i fråga har redan haft en kärleksaffär med min man och hon hade gått långt för att starta en ond förtrollning av kärlek för att avleda min man uppmärksamhet bort från mig och vårt barn, så jag har varit Kämpar för att överleva ensam under de senaste tre åren och vårt barn är bara två års ålder, jag gjorde allt för att få honom att stanna och ta hand om vårt barn tillsammans, men på grund av den mörka magi som den andra kvinnan redan har gjort Honom, min man att inte lyssna på mig och inte heller vilja se på mig och vårt barn, så jag berättade för en vän om detta och hon rådde mig att kontakta en spirituell mentor och far som Dr.oduduwa från en afrikansk nation i Saharan, jag kontaktar jag kontaktar honom online och vi gjorde online gratis konsultation, efter Då försäkrar han mig att han kan vända den onda trollformeln på honom och sedan kommer min man att återvända till sina normala sinnen och återvända till mig och vårt barn, så jag gjorde allt han sa till mig att göra och jag följde försiktigt hela hans Instruktion för att säga lite stavbön i mitt hus, och sedan gjorde han all annan andlig rensning för min räkning vid sitt tempel. Bara två dagar efter att den onda trollformeln togs bort från min make, fick jag ett missat samtal och ett röstnoteringsmeddelande från min man som grät och ber om ursäkt till mig och han sa att han kommer tillbaka för att träffa mig och vår son nästa dag, så jag var Typ av förvånad och jag sa ok att jag kommer att vara hemma. Just igår kväll kom min man hem till mig och han knäade ner och ber om ursäkt för mig. Jag förlåter honom och fram till idag lever vi tillsammans som en lycklig familj och han älskar mig mer än någonsin tidigare just nu. Så det finns lösning på alla problem i livet, bara det vi inte vet att vi kan få tillgång till. Idag delar jag detta mitt verkliga vittnesbörd med er om att någon är här som söker efter en sådan lösning för att få ex tillbaka och kanske återställa trasigt äktenskap eller trasigt förhållande kan fixas inom två dagar. Jag rekommenderar starkt att du konsulterar Dr.oduduwa online gratis konsultation via; https://wa.link/q5f107
(Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)